26 / 04 / 2024

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...



30 yıl önce çekilen ve Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı Gülen Adam filmindeki ev taşıma sahnesi gerçek oldu. Sabha'ta yer alan habere göre; ev yüklü kamyon, o filmdeki ev taşıma sahnesini akıllara getirdi. Çorum'da, kamyonun kasasına yüklü ahşap prefabrik evin taşındığını görenler, gözlerine inanamadı. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen sürücü, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kamyon sürücüsü evini, bağ evleri bölgesine götürdü. Sürücü daha sonra yoluna devam edip, gözden kayboldu. Olayın detayları daha sonra ortaya çıktı.

Fakat ilk anda akıllara gelen, Kemal Sunal'ın 30 yıl önce başrolünü oynadığı filimdeki bir sahne oldu.

Kemal Sunal ın Gülen Adam filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Ev yüklü kamyon, Sunal'ın oynadığı 'Gülen Adam' filmindeki ev taşıma sahnesini hatırlattı. 

1989 yılında Kartal Tibet'in yönettiği ve senaryosunu Erdoğan Tünaş'ın yazdığı 'Gülen Adam' filminde, dönemin hayat şartları, fakirlik, gecekondu yıkımları ve bunların karşısında akıllıca düşünen bir adamın başına gelenler anlatılır.

Kemal Sunal'ın hayat verdiği Yusuf Şaplak gülerek doğan ve her olaya gülerek tepki veren biridir. Yusuf Şaplak ev alacak parası olmadığı için gecekondu yapar, gecekonduyu da belediyenin yıkım ekiplerinden kurtarmak için tekerlekli bir platformun üzerine inşa eder.


Geri Dön