20 / 04 / 2024

kemalpaşa 2017 kentsel dönüşüm

kemalpaşa 2017 kentsel dönüşüm

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatandaşın kentsel dönüşüm sorunlarını dinledi ve Kemalpaşalılara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

Kemalpaşa'da 5 bin yeni konut inşa edilecek!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ile birlikte ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu. Uğurlu, bölgede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti.

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız binalar yıkılıyor.

Kemalpaşa OSB'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ansızca Mahallesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa Yiğitler Barajı için acele kamulaştırma yapılacak!

İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Barajı işinin yapımı amacıyla bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.. 

kemalpaşa 2017 kentsel dönüşüm Haberi

kemalpaşa 2017 kentsel dönüşüm

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Atatürk Mahallesi'nde bulunan Bayrak ailesine misafir oldu. Uğurlu'ya AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Kadın Kolları Başkanı Çile Özkul ve meclis üyeleri eşlik etti. Vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını yanıtlayan Uğurlu, kentsel dönüşümün kendisi için çok büyük sıkıntı olduğuna vurgu yaparak, Kemalpaşalıların rahatı ve huzuru için elini taşın altına koyduğuna dakkat çekti. Kentsel dönüşüm ile hak sahiplerinin daha modern ve elverişli evlere sahip olacaklarını hatırlatan Başkan Uğurlu, "Herkes şunu iyi bilmeli ki Kemalpaşa Belediyesi olarak bu yükün altına girmemizin tek sebebi adeta kambur haline gelmiş bu sorunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Tek amacımız sizlerin modern bir ilçede modern konutlara sahip olmanızdır. Benim sizlerden ricam kara propaganda yapanlara inanmayınız"...