25 / 04 / 2024

Kemalpaşa Caddesi

Kemalpaşa Caddesi

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Kemalpaşa TOKİ 2020 projesinde 560 adet 2+1 konut, 240 adet 3+1 konut bulunuyor.

Kemalpaşa'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Madenaltı Mevkii'nde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 193 bin 995 TL olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular başladı!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kemalpaşa Caddesi Haberi

Kemalpaşa Caddesi


     Alınan bilgiye göre, Cevizli Mahallesi Kemalpaşa Caddesi'nde bulunan Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nın kazan dairesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, adalet sarayı yerleşkesinde kreş olarak kullanılan 6 katlı binanın dış cephesine sıçradı. 

     Adalet sarayında çalışan güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine Maltepe, Kartal ve Pendik itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından alevler kontrol altına alındı. 

     İtfaiye ekipleri binada duman tahliyesi yaptıktan sonra soğutma çalışmalarını sürdürdü. Hasara neden olan yangınla ilgili soruşturma...