20 / 04 / 2024

kemer grubu villaları

kemer grubu villaları

İstanbul'da 1990'lı yılların başında Kemerburgaz'da Kemer Country projesini gerçekleştiren Kemer Grubu, 2 ayrı villa projesiyle güneye indi.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Conatus Villaları Existence'te lansmana özel hemen teslim fırsatı!

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçirilen Conatus Villaları Existence projesi lansmana özel hemen teslim fırsatıyla satışa devam ediyor. Peki Conatus Villaları Existence fiyatları ne kadar? Conatus Villaları Existence fiyat listesi.

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Conatus Villaları Existence satışta! Yeni Proje!

Ekol Sağlık Grubu, Çeşme'de hayata geçirilen Conatus Villaları Existence projesinde yer alan villalar satışa çıktı. Projedeki villaların teslimi Haziran 2022'de gerçekleşecek. 

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Unit Grubu'nun acı günü! Muazzez Aysal vefat etti!

Unit Grubu'nun kurucusu, Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal'ın annesi Muazzez Aysal, Antalya'nın kemer ilçesinde vefat etti.

Maxx Royal Kemer'de villaların geceliği 22 bin dolar!

310 milyon dolarlık yatırımla Kemer’de yapımı tamamlanan Maxx Royal Kemer Resort & Spa ‘zengin turisti’ hedefliyor. Maxx Royal’de 900 Euro’dan başlayan gecelik oda fiyatları, villalarda 22 bin dolara kadar çıkıyor.

Maxx Royal Kemer Resort Otel'de villaların gecelik fiyatı 22 bin dolar!

310 milyon dolarlık yatırımla Kemer’de yapımı tamamlanan Maxx Royal Kemer Resort & Spa ‘zengin turisti’ hedefliyor. Maxx Royal’de 900 Euro’dan başlayan gecelik oda fiyatları, villalarda 22 bin dolara kadar çıkıyor...

West Wall Marina Villaları'na rezidans hizmetini Blue Bay Group verecek!

WEST Wall Marina Villaları'nın yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul ve İspanyol Yatırım ve Otelcilik Grubu Blue Bay Group ile villa sakinlerine rezidans hizmetini sağlamak üzere işbirliği yaptı...

West Wall Marina Villaları’nın Rezidans Yönetimi için Blue Bay Group ile anlaşma imzalandı!

West Wall Marina Villaları’nın yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul ve İspanyol Yatırım ve Otelcilik Grubu Blue Bay Group, İstanbul Property Invest’in katkıları ile gayrimenkulde dev bir işbirliğine imza atıyor...

Milta Turizm Kemer Tatil Köyü'ndeki üst hakkını sattı!

Doğan Şirketler Grubu'nun doğrudan bağlı ortaklığı Milta Turizm İşletmeleri A.Ş. Kemer Tatil Köyü'nde sahip olduğu "üst hakkı"nın satışı ve devrini yaptı. Söz konusu üst hakkı 20 milyon euroya satıldı...

Kemer Country’ye el koyma kararının ayrıntıları netleşiyor!

İş, spor ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin villalarının bulunduğu İstanbul Kemer Country’ye devletin el koya-cağını Zaman dün sürmanşetten duyurdu. Demirören Grubu konuya çözüm bulabilmek için görüşmeleri sürdürüyor.

Kopuz Şirketler Grubu Villa Viya teslim tarihi!

Kopuz Şirketler Grubu Villa Viya teslim tarihi olarak hemen belirlendi. Kopuz Şirketler Grubu Villa Viya'da 3 oda 1 salon ikiz villa ile 3 oda 1 salon müstakil villalar bulunuyor

kemer grubu villaları Haberi

kemer grubu villaları

Göcek ve Kalkan'daki projelerinin tanıtımı için İngiltere'de fuara katılan Kemer Mediterra şirketi, Stockholm, Hollanda ve Norveç fuarlarını da gündemine aldı. Kalkan'da Mayıs 2008'de örnek evi tamamlanacak olan 65 milyon dolar yatırım bedelli LaVanta projesinde 166 evin 25'i şimdiden İngilizlere satıldı.


İnşaatı yılbaşında tamamlanacak olan Göcek'teki 23 konutluk Göcek Hills evlerinin de 4'ü satıldı. Genel Müdür Fahim Tobur kaliteli ve paralı yabancı konut alıcısını hedeflediklerini, bunun için yurtdışı fuarlarda tanıtım yapmanın yanısıra İngiltere'de bir yabancı ajansla da anlaştıklarını söyledi. Yurtdışında Türkiye açısından ikinci ev konusunda iyi bir pazar bulunduğunu anlatan Tobur, özellikle İngiltere pazarının satış için çok uygun olduğunu söyledi.


Tobur, Avrupa'da bu alanda bir yılda düzenlenen 35 fuarın 20'sinin İngiltere'de...