18 / 04 / 2024

kemerburgaz kemercity 4

kemerburgaz kemercity 4

Kemerburgaz Göktürk'te konumlandırılan Kemercity 4 projesi 'nde yer alan daireler 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Kemercity 4 Konutlarında yer alan daireler 243 bin TL ile 545 bin TL arasında değişiyor...

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Dekar Kemerburgaz nerede? Dekar Kemerburgaz fiyat listesi!

Dekar Kemerburgaz nerede sorusunun yanıtı ve Dekar Kemerburgaz fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı'nın Kemerburgaz projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı, merakla beklenen Kemerburgaz projesini yıl sonunda satışa çıkaracak. Projede 65 adet konut yer alacak.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Kemerburgaz-Göktürk'te konut fiyatları yüzde 193 arttı!

Kemerburgaz-Göktürk, 3. köprü ve 3. havalimanının etkisiyle büyük gelişim gösteriyor. Konut fiyatlarının 5 yılda yüzde 193 arttığı bölgeye metro bağlantısı da geliyor. İşe bölgeye yatırımcı çeken 4 özellik..

Gün İnşaat'tan Kemerburgaz'a KemerVille projesi!

Kemerburgaz'da inşa edilen KemerVille projesinde 2+1, 3+1, 4+1 bahçe ve çatı dubleksi olmak üzere toplam 40 adet daire bulunuyor.

Kemerburgaz ve Göktürk'teki gayrimenkul fiyatları arttı!

Keller Williams, Avrupa Yakası’nın özellikle son yıllarda çocuklu ailelerin tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Göktürk ve Kemerburgaz’da metrekare fiyatları 4 bin ile 4 bin 500 dolardan alıcı buluyor.

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi 1 milyon 503 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Eyüp Çiftalan Mahallesi' nde açıldı.

Kemercity 4 projesi 2 ay içerisinde teslim edilecek!

İstanbul Göktürk'de projeler hayata geçiren Gün inşaat, Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemercity 4 projesinin 2 ay içerisinde bitirip, anahtarları sahiplerine teslim edecek.

Kemerburgaz'da satış memurluğundan 5.7 milyon TL'ye restaurant ve piknik alanı!

Eyüp Kemerburgaz'da yer alan restaurant ve piknik alanı İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından ihaleye çıkıyor. Restaurantın 4.5 milyon ve piknik alanının bedeli 1.2 milyon TL olarak belirlendi.

Kemerburgaz'da satış memurluğundan 1.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eyüp Kemerburgaz Köyü, Azizpaşa Mevkii'nde yer alan arsa İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 4 Kasım'da ihaleye çıkıyor. Arsanın toplam bedeli 1 milyon 395 bin TL olarak belirlendi...

Ferko İnşaat'tan 4 yeni proje!

İş dünyasının kalbi Levent'te Signature projesini yükselten Ferko İnşaat, Kemerburgaz, Dudullu, Kağıthane ve dağ oteli projesi olmak üzere 4 yeni imza ile konfor yaratmaya hazırlanıyor...

Ferko İnşaat 4 yeni projeyi hayata geçirecek!

İş dünyasının kalbi Levent'te Signature projesini yükselten Ferko İnşaat, Kemerburgaz, Dudullu, Kağıthane ve dağ oteli projesi olmak üzere 4 yeni imza ile konfor yaratmaya hazırlanıyor .

kemerburgaz kemercity 4 Haberi

kemerburgaz kemercity 4

Gül İnşat imzası ile hayata geçirilen Kemercity 4 projesi İstanbul Kemerburgaz'ın Göktürk bölgesinde konumlandırılıyor. 4 blok halinde yükselen Göktürk Kemercity 4 Evlerinde yer alan blokları 4 veya 5 katlı olarak tasarlandı.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Kemerburgaz Kemercity 4 projesi 1.750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği Kemercity 4 Konutlarında daireler 243 bin TL'den başlıyor.


2014 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Kemercity 4 Kemerburgaz Evleri toplamda 47 adet daireden meydana geliyor. Gül İnşaat Kemercity 4 projesi 'nin içerisinde fitness center, barbekü alanı, kapalı otopark, yeşil alanları, açık yüzme havuzu, sauna ve çocuk parkı gibi sosyal alanlarda yer alıyor.


Kemercity 4 ödeme planı bilgisine göre projede...