29 / 03 / 2024

kemercity 4 teslim tarihi

kemercity 4 teslim tarihi

Kemerburgaz Göktürk'te konumlandırılan Kemercity 4 projesi 'nde yer alan daireler 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Kemercity 4 Konutlarında yer alan daireler 243 bin TL ile 545 bin TL arasında değişiyor...

Kemercity 4 satış ofisi!

Kemercity 4 satış ofisi adres ve ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Kemercity 4 Evleri fiyat listesi 243 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Kahramanmaraş'taki 4 bin 800 konut ay sonunda teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada şehirde 4 bin 800 konutun bu ayın sonuna kadar teslim edileceğini söyledi.

Malatya’da 4 binden fazla konut bu ay teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci yaptığı son dakika açıklamasında Malatya’da Aralık Ayı içerisinde 4 bin 500 konutun çekilecek kurayla hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Manor 502 Malikaneleri 4 ay sonra hemen teslim!

Mamor tarafından inşa edilen Manor 502 Malikanelerinde satışlar devam ediyor. Kapa inşaatı tamamlanan projenin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Depremzedeler için inşa edilen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden etkilenen şehirlerde inşası süren 200 bin konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evinin sene sonuna kadar sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını dile getirdi.

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Florya Yalı'da hemen anahtar teslim 4+1 daireler! 

Florya Yalı projesinde 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede hemen anahtar teslim fiyatıyla satışlar devam ediyor. Peki Florya Yalı'da 4+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

İzmir'in kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacaktı: 4.5 yılda sadece 930 konut teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim öncesi İzmir'de 33 bin konutu dönüştüreceğini vaat etmişti. Ancak geçen 4,5 yılda bunun sadece 930 adedini teslim edebildi.

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Artaş İnşaat 4 projede 2 bin 534 konut teslim etti!

Konut sektörünün en büyüklerinden biri olan Artaş İnşaat’ın Başkanı Süleyman Çetinsaya, projelerini ve 2019 yılına dair değerlendirmelerini paylaştı. Çetinsaya, 2018 yılında 4 projede 2 bin 534 konut teslim ettiklerini açıkladı.

kemercity 4 teslim tarihi Haberi

kemercity 4 teslim tarihi

Gül İnşat imzası ile hayata geçirilen Kemercity 4 projesi İstanbul Kemerburgaz'ın Göktürk bölgesinde konumlandırılıyor. 4 blok halinde yükselen Göktürk Kemercity 4 Evlerinde yer alan blokları 4 veya 5 katlı olarak tasarlandı.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Kemerburgaz Kemercity 4 projesi 1.750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği Kemercity 4 Konutlarında daireler 243 bin TL'den başlıyor.


2014 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Kemercity 4 Kemerburgaz Evleri toplamda 47 adet daireden meydana geliyor. Gül İnşaat Kemercity 4 projesi 'nin içerisinde fitness center, barbekü alanı, kapalı otopark, yeşil alanları, açık yüzme havuzu, sauna ve çocuk parkı gibi sosyal alanlarda yer alıyor.


Kemercity 4 ödeme planı bilgisine göre projede...