25 / 04 / 2024

kenan doğulu çeşme ev

kenan doğulu çeşme ev

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık doğal sit alanı!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Musalla Mahallesi 441 ada, 38 parselde yer alan 54 dönüm tarla tapulu 1. derece doğal sit alanını 21 milyon 893 bin 262 TL'ye satıyor...

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Kenan Doğulu ve Beren Saat ayrı eve mi taşındı?

Beş yıl önce Amerika’da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğin kriz olduğu iddia edilmişti. Şimdi de çiftin ayrı evlerde yaşadığı söyleniyor.

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Los Angeles’tan lüks ev aldı!

Beren Saat-Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri 1 milyon 200 bin dolar olan lüks bir müstakil ev satın aldı. Çift, dekorasyon için de 50 bin dolar masraf ettiler. 

kenan doğulu çeşme ev Haberi

kenan doğulu çeşme ev

2014 yılında Amerika'da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat'in evliliğinde uzun süredir kriz yaşandığı iddia ediliyordu. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, son dönemde sadece arkadaşlarıyla bir kare fotoğrafları ortaya çıkan ikiliden Saat, geçtiğimiz gün 15 sene önce vefat eden sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını kalp emojisiyle sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Bu durum çiftin boşanacağı iddiasını daha da güçlendirdi. Kulaktan kulağa dolaşan fısıltılara göre, Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş. Deniz manzaralı ultra lüks bir siteden ev bakan yakışıklı  popçu, hemen hemen pazarlık aşamasını bitirmek üzereymiş. Ev için 750 bin dolar yaklaşık 4 milyon 500 bin lira ödeyecek olan şarkıcı, hem kafasını dinlemek hem de yeni besteler yapmak için senenin büyük bir kısmını Ege'nin İncisi...