19 / 04 / 2024

Kenan Erbeyli

Kenan Erbeyli

ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Işık tarafından kuruldu. 

Kenan İmirzalıoğlu diziden aldı villaya yatırdı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef'ten aldığı parayla Şile’den iki katlı, yüzme havuzlu bir villa satın aldı...

Kenan Erbeyli Haberi

Kenan Erbeyli

Olay, saat 10.30 sıralarında Kepez İlçesi Gazi Mahallesi TOKİ konutları otoparkında meydana geldi. Isparta İl Özel İdaresi'nden emekli Kenan Erbeyli, emekli ikramiyesini ev almak için bankaya yatırdı. Aradığı evi TOKİ konutlarında bulan Erbeyli, ev sahibine kapora olarak 4 bin TL verdi. Paranın kalan kısmını da bugün ev sahibine vermek için anlaşan Erbeyli, bir bankanın Kepez şubesinden 101 bin lira çekti. Parayı çantasına koyan Erbeyli, 32 PS 113 plakalı otomobiliyle alacağı dairenin bulunduğu TOKİ Konutları B Blok'un otoparkına girdi.


ÜÇ KİŞİ SALDIRDI

Aracını park eden Erbeyli, bir anda 3 kişinin saldırısına uğradı. Erbeyli, içinde para olan çantayı almaya çalışan saldırganlara uzun süre direndi. Kenan Elbeyli'yi tartaklayan ve boğazını sıkarak etkisiz hale getiren gaspçılar, para dolu çantayı aldı. 3 şüpheli, olay yerinde kendilerini...