24 / 04 / 2024

kenan imirzalıoğlu datça arazi

kenan imirzalıoğlu datça arazi

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan açıklama geldi!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu "Hedeflediğimiz düşük enflasyon ortamının sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışı için bir önkoşul olduğunun farkındayım" dedi. Kavcıoğlu ayrıca "Politika faizini enflasyon üzerinde bir düzeyde oluşturmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

kenan imirzalıoğlu datça arazi Haberi

kenan imirzalıoğlu datça arazi

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde Cihangir'den ev alan oyuncu Selimiye ve Cunda Adası'nda gayrimenkul yatırımı yapmış, bu yatırımlardan da kar elde etmişti. 

İddialara göre İmirzalıoğlu, yatırımlarına Datça'yı da ekledi. Mesudiye Köyü'nden 3 dönüm arazi alan Kenan İmirzalıoğlu, 1 milyon 400 bin TL ödeme yaptı. Daha önce Selimiye'den taş ev ve arsa satın alan ve 1 milyon TL ödeme yapan başarılı oyuncu buradaki taşınmazlarını da satarak kar elde etti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa...