29 / 03 / 2024

Kenan Kalı gayrimenkul sektörü açıklaması

Kenan Kalı gayrimenkul sektörü açıklaması

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! En güvenilir gayrimenkul alma yöntemleri açıklandı! 

Son zamanlarda gayrimenkul almak isteyen binlerce kişi farklı dolandırıcılıklarla karşı karşıya kalıyor. Peki gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

İntifa hakkı nedir? Ölüm halinde gayrimenkul kime kalır?

"Halk arasında ölene kadar benim öldükten sonra senin" olarak ifade edilen kuru mülkiyet ve intifa hakkında söz konusu gayrimenkul üzerindeki haklar nedir?

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022!

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler istisnanın altında kalırsa vergiden muaf olunuyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022 ne kadar?

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Kenan Kalı gayrimenkul sektörü açıklaması Haberi

Kenan Kalı gayrimenkul sektörü açıklaması

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Medya Ege'de yer alan habere göre; ekonomik veriler incelendiğinde konut satışlarının arttığını belirten Kenan Kalı, “TÜİK'in araştırmasına göre Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %124,3 artarak 229 bin 357 oldu. İzmir ise bu satışlarda 3'üncü kent olarak yerini aldı. İnsanlar hala konut alışverişlerini ve araştırmalarını sürdürüyor. Bunu da satış ofislerine gelen ziyaretçi sayısından anlıyoruz. Faizlerde yaşanan bir takım dalgalanmalar gözlemliyoruz buna rağmen gayrimenkul güvenilir bir yatırım aracı olarak varlığını hissettirmeye devam ediyor. Satışların yıl sonuna dek bu seyirde gerçekleşmeye devam edeceğini düşünüyorum. Öte yandan özellikle yabancı uyruklu insanların ülkemize olan ilgisi de devam ediyor. Türkiye'den ev alanlar başka...