16 / 04 / 2024

Kenan Solmaz

Kenan Solmaz

Solmazlar Mimarlık Montaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Solmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta ekmeköy, Nişantepe Mahallesi, Saray Caddesi'nde kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Işık tarafından kuruldu. 

Solmazlar Dış Ticaret Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmazlar Dış Ticaret Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Solmaz tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu diziden aldı villaya yatırdı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef'ten aldığı parayla Şile’den iki katlı, yüzme havuzlu bir villa satın aldı...

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çetintaş ve Turgut Duran ortaklığıyla kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Marmaris'te villa kiraladı!

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, çifti Muğla Marmaris'te mütevazi bir villa kiraladı.

Kenan Solmaz Haberi

Kenan Solmaz

Solmazlar Mimarlık Montaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Solmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Solmazlar Mimarlık Montaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak, yurt içinde ve yurt dışında almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 2-Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve lisans, harita ve kadastro...