18 / 04 / 2024

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Serdar Güçar, Ahmet Niyazi Vural, Alp Çiçekdağı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Kent Estetik Kurulu Ayvacık’ta incelemelerde bulundu!

Ayvacık merkezinde bulunan binaların modernleştirme çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapmak için ilçeye giden Kent Estetik Kurulu üyeleri çalışmaların yapılması planlanan sokakları gezdiler.

İnegöl Batı Kent Residence'ın temeli atıldı!

İnegöl'ün Bursa girişinde inşa edilecek Batı Kent residence ve alışveriş merkezinin temeli törenle atıldı. 13 blokta her biri 6'şar kattan oluşan 312 dairelik projenin 2017 yılı nisan ayında bitirileceği belirtildi.

Kadir Albayrak Kent Park projesiyle ilgili bilgi aldı!

Kent Park Projesiyle ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yetkililerle görüş alışverişinde bulundu ve her birimden kendisiyle ilgili çalışmaları yaparak en kısa zamanda kendisine bilgi verilmesi talimatını verdi

Halk Ekmek Fabrikası Ankara Batıkent'te 6. fabrikasını açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Batıkent'te Atlantis Alışveriş Merkezi yanındaki dev park içinde 6'ıncı büyük satış mağazasını açacak. Halk Ekmek Atlantis Cafe'nin, okullar açılmadan hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Halk Ekmek 6'ncı mağazasını Batıkent'e açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Batıkent'te Atlantis Alışveriş Merkezi yanındaki dev park içinde 6'ıncı büyük satış mağazasını açacak.

Düzce'nin altyapısı veri tabanına işlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi" uygulamasıyla Düzce'nin altyapısı veri tabanına işlenecek. Yeni uygulamayla belediyeler hem zamandan hem de bütçeden tasarruf edecek.

Ankara Alışveriş Festivali Başkent’in en şık vitrinini seçiyor!

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Ankara Alışveriş Festivali İcra Kurulu’nun uzun soluklu çalışmalarıyla etkinlik programını hazırladığı festival, üçüncü yılında da Ankara’yı alışveriş, kültür ve eğlencenin merkezi haline getiriyor.

Ankara Alışveriş Festivali yarın başlıyor!

Ankara’yı “marka kent” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali’nin(Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü yarın başlıyor. Şimdi Ankara’da olmanın tam zamanı” sloganının kullanılacağı festival 14 Eylül’e kadar devam edecek.

Ankara Alışveriş Festivali'nin üçüncüsü 29 Ağustos'da başlıyor!

Ankara’ yı “ marka kent ” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali’nin ( Ankara Shopping Fest - ASF ) üçüncüsü 29 Ağustos 2014 tarihinde başlıyor...

Ankara'daki alışveriş merkezlerinin gelişimi ne durumda?

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Şubesi Yönetici Derya Alan Erdem, Başkent Ankara'da alışveriş merkezlerinin gelişiminin ne durumda olduğunu, performanslarını ve yeni planlanan yatırımları değerlendirdi.

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul Haberi

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Serdar Güçar, Ahmet Niyazi Vural, Alp Çiçekdağı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu. 


Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Mecidiyeköy Mahallesi, Arkan Apartmanı, No:34 Kat:2...