17 / 04 / 2024

kent evila ulaşım

kent evila ulaşım

Fuzul Grup tarafından inşa edilen Kent Evila Başakşehir resimleri haberimizde bulunuyor. Projede konut fiyatları 485 bin liradan başlıyor...

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu raylı sistemle çözülecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezindeki ulaşım sorununu tamamen çözüme kavuşturmakta kararlı olduklarını söyledi.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Ankara'da ulaşım projeleri tam gaz devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gençlerle buluşuyor, Ankara'yı tartışıyor programının ikinci gününde Başkent'te ulaşım ve trafik düzeni konuları ele alındı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

kent evila ulaşım Haberi

kent evila ulaşım

Kent Evila Başakşehir resimleri haberimizde bulunuyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Kent Evila Başakşehir projesinde konut büyüklükleri 160 metrekare ile 340 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Fuzul Grup tarafından inşa edilen Kent Evila Başakşehir projesi, Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Projede; 27 dükkan, 80 rezidans daire, 26 villa ve 12 sıra ev bulunuyor.


Kent Evila Başakşehir resimleri haberimizde yer alıyor.


Fuzul Grup tarafından inşa edilen Kent Evila Başakşehir teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek. Proje, ulaşım açısından çok avantajlı bir konumda yer alıyor. 


Peşin ödeme yapılabilen Kent Evila Başakşehir projesinde banka kredisi ile de ödeme yapılabiliyor.


Kent Evila Başakşehir fiyatları;


Projede fiyatlar şöyle şekilleniyor;


3+1 dairelerin fiyatları 485 bin TL ile 607 bin TL'den, 

4+1 dairelerin fiyatları 935 bin TL'den

Müstakil villaların fiyatları...