25 / 04 / 2024

kent gelişimi

kent gelişimi

Anadolu Ajansı Yurt Haberler Servisi dev bir araştırmaya daha imza attı! Hangi kent? Nasıl gelişecek? Kentler ve beknlentilerini öğrenmek için tıklayın!

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Ankara'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişimi için gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sürecini masaya yatırdı. Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı, Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda gerçekleşti.

2017 Şanlıurfa'da yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa merkez'de hem çevre yolların yapımı hem de yeni imar alanlarındaki yollarını dağları yararak açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın gelişimi için dağları yarıyoruz" dedi.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Kırklareli'de inşaat sektörü canlı!

2007 yılından bu yana gelişimi çok hızlı şekilde devam eden ilimiz Kırklareli'de, inşaat sektörünün karınca gibi çatıştığı gözlerden kaçmıyor.

İzmir Ödemiş'e kültür merkezi geliyor!

Ödemiş’in kültürel ve sosyal gelişimi konusunda girişimlerini sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile Ödemiş’teki yatırımları değerlendirdi.

Şanlıurfa Siverek prestij caddelerine kavuştu!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için altyapı, üstyapı ve büyük projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

kent gelişimi Haberi

kent gelişimi


Anadolu'nun dört bir yanında üretilen projeler, ülkenin geleceğine ışık tutuyor.


Türkiye'de başta tarım olmak üzere, sanayi, turizm, eğitim gibi sektörlerde çağa ayak uydurmak için belirlenen yeni hedefler, gelecek için umut vaadediyor.


Ülkenin dört bir yanındaki vali ve belediye başkanları, AA muhabirlerine bulundukları kentlerle ilgili gelecek 5-10 yıl içindeki hedeflerini anlattı.


Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılmasının mutlak hedefleri arasında olduğunu söyledi.


Yüksel, yabancı sermaye girişine açık, kaliteli, EUROPEGAP standartlarına uygun tarımsal üretim yapılması için, sebze-süs bitkisi ve meyve entegre mezat tesisleri, AR-GE kuruluşu, pazar araştırması, soğuk hava depoları, tasnif, paketleme, ambalajlama ve ihracatçı temsilciliğinin içinde bulunacağı Antalya Organize Tarım Bölgesi kurulması çalışmalarının sonuçlandırılacağını bildirdi.


Yüksel, Antalya'da Çiçek Borsası kurulması çalışmalarında da yer ve kaynak sorununun mutlaka çözüleceğini bildirdi.


-RÜZGAR VE GÜNEŞ...