25 / 04 / 2024

Kent İncek iletişim

Kent İncek iletişim

Besa Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Besa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci açıkladı.

BESA Grup'tan Ankara'ya Kent İncek projesi!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdigi projelerle kaliteli yasama imza atan BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

Kent İncek Ankara satılık!

Kent İncek Ankara satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Besa Grup imzası ile yükselen proje 850 adet konuttan oluşuyor.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Rinnova İncek iletişim!

Rinnova İncek iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Prokar Yapı imzasıyla Ankara İncek'te inşa edilen projede teslimler 2019'da gerçekleştirilecek.

Hava Kent iletişim!

4 etap olarak planlanan Hava Kent Evleri 3. Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. İşte Hava Kent iletişim bilgileri...

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim!

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim için 0312 566 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılacağı proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri!

Akfen İncek Loft projesi Ankara Gölbaşı 'nda 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim!

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen projede 1.199 daire ve 44 ticari ünite bulunuyor.

İncek Loft Rezidans iletişim!

İncek Loft Rezidans iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen projede 1.199 adet daire yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim!

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

İncek Loft satış ofisi iletişim!

İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 telefon numarasını arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

İncek Loft Ankara iletişim bilgileri!

Dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteren İncek Loft kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor. İşte İncek Loft Ankara iletişim bilgileri...

Akfen Loft İncek Ankara iletişim!

Akfen Loft İncek Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesi Ankara’da inşa ediliyor.

Kent İncek iletişim Haberi

Kent İncek iletişim

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle kaliteli yaşama imza atan Besa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Kent İncek Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle İncek'e kurulacak dev proje 'Kent İncek'in ilk adımı atıldı. İmza töreninde konuşan Salih Bezci, Başkent Ankara'nın hemen tüm gözde yerleşim merkezlerinde BESA projeleri hayata geçirdiklerini, BESA kalitesini Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek'e taşıyacaklarını vurgulayarak, "Uzun yıllar iş hayatına kolaylık sağlayan iş merkezlerinin yanında, yaşam standartlarını yükselten konudan da hayata geçiriyoruz. Yeni yaşam alanları sunmak, konuttan ötesini en kaliteli şekilde vermek için çalışıyoruz. 'Kent İncek' projesi de Besa'nın sürdürdüğü kalite anlayışının yansıdığı bir proje olacak" dedi. Bezci, Kent İncek projesi ile Ankara'ya yeni bir proje daha kazandıracak olmanın...