20 / 04 / 2024

Kent Konut Kocaeli tuna evleri projesi

Kent Konut Kocaeli tuna evleri projesi

Kent Konut 2006 yılından bu yana Kocaeli halkına yakışır, kaliteli, konforlu, ekonomik ve çağdaş konutlar üretmek, kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirerek bu yerleşim alanlarını kentin görselliğine yakışır hale getirmek hedefiyle çalışıyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

Kocaeli'de 7.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kocaeli'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 788 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Hava Kent Taşoluk 2 geliyor! Yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut projesi Taşoluk 2 için düğmeye bastı. 140 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek Hava Kent Taşoluk 2, İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre mesafede yer alacak.

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Hava Kent’ten ev sahiplerine özel hobi bahçesi!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, Taşoluk ve Haraççı projelerine özel hobi bahçeleri bulunuyor. Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projelerinde 150’şer metrekare olarak dizayn edilen hobi bahçelerinde konut sahipleri doğa ile diledikleri gibi vakit geçirebiliyor.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

Emlak Konut Kocaeli Körfez Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfez Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Kent Konut Kocaeli tuna evleri projesi Haberi

Kent Konut Kocaeli tuna evleri projesi

Kent Konut 2006 yılından bu yana faaliyette olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli halkına modern ve kaliteli konut sunduğu bir belediye iktisadi teşekkülü. 


Kocaeli halkına yakışır, kaliteli, konforlu, ekonomik ve çağdaş konutlar üretmek, kentsel dönüşüm projelerini çarpık kentleşmenin göstergesi alt yapısı olmayan gecekondu bölgelerinde gerçekleştirerek bu yerleşim alanlarını kentin görselliğine yakışır hale getirmek hedefiyle çalışıyor.


Kentsel dönüşüm projelerinin ilki olan Erenler Cedit projesinde peyzaj uygulamaları, ağaçlandırmaları, çocuk oyun alanları, otoparklarıyla bölgeye yepyeni bir çehre kazandıran 18 blok ve 624 daire yapıldı. 4 etaptan oluşan 1.Kentsel dönüşüm projesi devam ederken, 2. Kentsel dönüşüm projesine start verildi.


Kent Konut Kocaeli ve ilçelerinde bölgelerin ihtiyaçları doğrultusunda bugüne kadar 8716 daire 64 işyeri yapmış ve hak sahiplerine teslim etti.


Bu Projeler; Erenler Cedit konutları: 624 daire, Yeni Akarca...