25 / 04 / 2024

kentplus evleri fiyatları

kentplus evleri fiyatları

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kentplus Mimarsinan projesinde dairelerin fiyatları 160 bin TL'den başlayıp, 375 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Yalova Kentplus Evleri fiyatlar!

Yalova Kentplus Evleri fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova projesi 2018 sonunda teslim ediliyor...

Emay İnşaat Kentplus Yalova fiyatları 2016!

Emay İnşaat imzası ile yükselen Kentplus Yalova Evleri 163 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Emay İnşaat Kentplus Yalova fiyatları 2016..

Körfezkent 4 Evleri fiyatları!

Kocaeli Körfezkent-Tütünçiftlik bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları 8 ve 10 katlı 27 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Körfezkent 4 Evleri fiyatları...

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Concord İstanbul Evleri lansmana özel fırsatları ile satışlarına devam ediyor. Projede 1.175 adet daireden meydana geliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları...

Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen Bizim Evler 6 Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükseliyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları!

Toplam 1.270 tane daireden meydana gelen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları...

YDA Park Avenue Evleri fiyatları!

Daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Park Avenue Konutları 1.885 tane daireden oluşuyor. Peki YDA Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Kartal Manzara Adalar Konutları 'nda yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Peki İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Panayır Evleri Bursa İl'i Osmangazi İlçe'sinde yükseliyor. Toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip olan projede toplam 5 blok yer alıyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları!

Bakırköy Semerkand Line projesinde teslimler 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplam 214 tane daire yer alıyor. İşte Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları...

kentplus evleri fiyatları Haberi

kentplus evleri fiyatları

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Kentplus Mimarsinan Evleri, Emay İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 2+1 dairelerin tamamının satışının gerçekleştiği projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.



42 bin metrekare alan üzerinde yer alan Mimarsinan Kentplus toplam 660 daireden meydana geliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


19 bloktan oluşan Büyükçekmece Kentplus Mimarsinan'da dairelerin alanları; 61 ile 64 metrekare arasında 1+1, 140 metrekare 3+1, 173 metrekare 4+1 olarak tasarlandı.




Kent Plus Mimarsinan projesinde konut sahibi olmak isteyenler için vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


Kentplus Evleri Mimarsinan projesinin sosyal alanları arasında; dinlenme terası, güneşlenme terasları, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, cafe restoran, kuru temizle, çocuk oyun alanları, kameriyeler, yürüyüş yolları, parklar, kapalı- açık otopark,...