23 / 04 / 2024

kentplus mimarsinan vakıfbank kampanyası

kentplus mimarsinan vakıfbank kampanyası

Kentplus MimarSinan, ev sahibi olmak ya da evini değiştirmek isteyen ancak ekonomik koşulları gereği bu isteğini gerçekleştiremeyenlere iki özel fiyat kampanyası sunuyor.

VakıfBank konut kredisi kampanyaları 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde bir çok düşük faizli ve avantajlı kredi seçeneği sunuyor. VakıfBank’ın konut kredisi faiz oranları ne kadar?

VakıfBank yüzde 0.98 faizle 2 binden fazla konut satıyor!

VakıfBank uyguladığı kampanya ile yurt genelinde konut fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulayarak yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı ile 2.000’den fazla konut satıyor.

VakıfBank konut kredisi masrafları ne kadar 2019?

VakıfBank konut kredisine ek ne kadar masrafı uyguluyor? VakıfBank’ın konut kredisine ek uyguladığı zorunlu sigortalar neler? 

VakıfBank güncel konut kredisi kampanyaları!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında yüzde 0.98’den başlayan faiz oranları ile 10 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandırıyor.

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor!

Dünya şampiyonu olan Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nın Kaptanı Gürkaynak, kazandıkları paralarla gayrimenkul ve altın aldıklarını söyledi.

VakıfBank’tan iki yeni dev konut kredisi kampanyası!

VakıfBank bankanın gayrimenkulü konut satışlarında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.98’e düşürdüğünü ve yeni açıklanan Bahara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında yüzde 1.28 konut kredisi faizi uygulamaya başladı...

VakıfBank'tan 0,98 faizle konut kredisi kampanyası!

VakıfBank bankadan satılık konutlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı kampanyası başlattı...

VakıfBank konut kredi faizini yüzde 1,49'a indirdi!

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. VakıfBank’ın kampanyalı Kışa Özel Sarı Panjur Konut Kredisi faiz oranı yüzde .1.49’a düştü...

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarında indirim!

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Vakıfbank güncel olarak yüzde 1.67’den başlayan faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor...

VakıfBank Sarı Panjur Konut Kredisi faizlerini düşürdü!

VakıfBank kampanyalı konut kredisi olan sarı panjur konut kredisi kapsamında faiz oranlarını yüzde 1.77’ye çekti.

VakıfBank konut kredisi kampanyaları 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında anlaşmalı konut projelerinde yüzde 0.98 faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırdığı gibi anlaşma olmayan konutlar için de kampanyalı konut kredisi dahilinde yüzde 1.79 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor...

VakıfBank kentsel dönüşüm konut kredisi faizi 2019!

VakıfBank kentsel dönüşüm kapsamında kullandırdığı konut kredisi ürünlerinde faiz indirimine gitti. VakıfBank kentsel dönüşüm dahilinde yüzde 1.49’dan başlayan faizlerle konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank konut kredisi faiz indirimi 2019!

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. VakıfBank indirim sonrası konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.79’a kadar düşürdü...

kentplus mimarsinan vakıfbank kampanyası Haberi

kentplus mimarsinan vakıfbank kampanyası
Kentplus Mimarsinan'da 700 YTL taksitle!

VakıfBank'ın işbirliği ile yapılan kampanya özellikle MimarSinan ve çevresindeki Emlak Bankası konutlarında oturan daire sahiplerini kapsıyor. Evini yenilemek isteyen bu konut sahipleri Vakıfbank aracılığıyla 6 ay faizsiz kredi kullanmak suretiyle eski evlerinin yüzde 75'i peşinata saydırabilecek, geri kalanı için ise yine Vakıfbank'tan Kentplus Mimarsinan'a özel düşük faizli konut kredisi kullanabilecekler. İkinci kampanyada ise Kentplus dolar kurunu 1.4 YTL'den hesaplıyor.