23 / 04 / 2024

VakıfBank konut kredi faiz oranlarında son durum!

VakıfBank konut kredi faiz oranlarında son durum!

VakıfBank bugün itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranlarını arttırdı. Banka konut kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları değişmedi...



VakıfBank kamu bankaları ile beraber %1.53 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandırırken bugün artış uyguladı. Bankanın güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları %1.89 oldu. En düşük ihtiyaç kredisi kullandıran bankalar ise üçten ikiye düşerek VakıfBank ve Ziraat Bankası oldu.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; VakıfBank taşıt kredisi ve konut kredisi faiz oranlarını değiştirmedi. Banka %1.75 tabela konut kredisi faiz oranı sunsa da kampanyalı bahara özel sarı panjur konut kredisi için %1.28, banka gayrimenkulü konut kredileri ve firma katkı paylı konut kredileri için %0.98 konut kredisi faiz oranı kullandırmaya devam ediyor. Bankanın taşıt kredisi faiz oranları ise %1.64’ten başlıyor.

VakıfBank Kredi Hesaplama

VakıfBank güncel ihtiyaç kredisi faiz oranı ile 30.000 TL tutarda 5 yıl vadeli kredi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 840 TL, geri ödemesi ise 50.400 TL’ ye karşılık geliyor.


Geri Dön