29 / 03 / 2024

kentplus vakıfbank

kentplus vakıfbank

Kentplus MimarSinan, ev sahibi olmak ya da evini değiştirmek isteyen ancak ekonomik koşulları gereği bu isteğini gerçekleştiremeyenlere iki özel fiyat kampanyası sunuyor.

VakıfBank konut kredi faiz oranları ne kadar?

VakıfBank geçtiğimiz hafta kredi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın güncel ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

VakıfBank konut ve ihtiyaç kredisi faizlerini düşürdü!

Konut ve ihtiyaç kredilerinin faizlerinde indirim yapan VakıfBank, maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizini 60 ay vadeye kadar yüzde 1.49'dan yüzde 1.45'e indirdi.

VakıfBank'tan Mülkü Konut Kredisi Kampanyası!

VakıfBank ipotek yoluyla kendine geçen konutların satışında özel faiz oranları ve cazip kampanyalarla banka gayrimenkulü konut kredisi kullandırıyor.

Vakıfbank da konut kredisi faizini yüzde 0.99'a indirdi!

Ziraat Bankası'nın başlattığı faiz indirimi kampanyasına Vakıfbank da katıldı. Vakıfbank 180 ay vadeli konut kredilerinde faizi yüzde 0.99'a düşürdü.

VakıfBank konut kredisi faizleri Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde cazip faiz oranları ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran VakıfBank’ın konut kredisi kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı...

VakıfBank konut kredisi kampanyaları Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında düşük faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile birçok konut kredisi fırsatı sunuyor. VakıfBank'ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

VakıfBank’tan ikinci Enflasyon Endeksli Konut Kredisi!

VakıfBank bugün ikinci enflasyon endeksli konut kredisi ürününü duyurdu. Banka kampanya kapsamında ilk 5 yıl sabit faizli sonraki 5 yıl ise enflasyon endeksli konut kredisi seçeneği sunuyor.

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

VakıfBank'tan Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi!

VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir konut kredisi sunuyor. VakıfBank, enflasyona endeksli mevduat ürününden sonra ‘Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev shaibi olmayı kolaylaştırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

kentplus vakıfbank Haberi

kentplus vakıfbank
Kentplus Mimarsinan'da 700 YTL taksitle!

VakıfBank'ın işbirliği ile yapılan kampanya özellikle MimarSinan ve çevresindeki Emlak Bankası konutlarında oturan daire sahiplerini kapsıyor. Evini yenilemek isteyen bu konut sahipleri Vakıfbank aracılığıyla 6 ay faizsiz kredi kullanmak suretiyle eski evlerinin yüzde 75'i peşinata saydırabilecek, geri kalanı için ise yine Vakıfbank'tan Kentplus Mimarsinan'a özel düşük faizli konut kredisi kullanabilecekler. İkinci kampanyada ise Kentplus dolar kurunu 1.4 YTL'den hesaplıyor.