19 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm inşaat sektörü büyüme

kentsel dönüşüm inşaat sektörü büyüme

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa'da bina stokunun büyük kısmının çarpık ve kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karzaoğlu tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

kentsel dönüşüm inşaat sektörü büyüme Haberi

kentsel dönüşüm inşaat sektörü büyüme

 TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa'da bina stokunun büyük kısmının çarpık ve kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi. Akyıldız, yaptığı açıklamada, "2014 yılında birçok unsurdan dolayı inşaat ve konut sektöründe yavaşlama ve hızlanmalar oldu. Bilhassa 2014 yılının ilk yarısında imar yönetmeliğinde değişiklik oldu. Bu sebeple 2014 yılının ilk 6 ayında inşaat ve konut sektöründe hızlanma oldu. Yönetmelikte yapılan değişiklik sebebiyle de 2014 yılının ikinci 6 ayında ilk yarıya göre yavaşlama söz konusu oldu. Her ne kadar bunlar büyüme hızında etkili olsa da, 2015 yılında inşaat ve konut sektöründe büyümenin devam edeceği kanaatindeyiz" dedi. 2015 yılında inşaat ve konut sektörünün büyümesinde kentsel dönüşümün etkili olacağına işaret eden Akyıldız, "Ancak...