18 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm İzmir projesi

kentsel dönüşüm İzmir projesi

İzmir için acil kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanılması gerekiyor. Binlerce gecekondunun bulunduğu İzmir'e bu görüntü yakışmıyor... 

Kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Kentsel dönüşüm İzmir ve Türkiye'nin birçok şehrinde acil ihtiyaç. Peki kentsel dönüşüm çalışmaları neden hızlandırılamıyor?

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşümü İzmir Büyükşehir Belediyesi başlatacak devamını ise müteahhitler getirecek.

İzmir'de Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde bilinçli, kalifiye, uzman kadronun yetiştirilmesi ve kentsel dönüşümde bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılmasına yönelik "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı" sertifika eğitim programı başlatıldı.

İzmir'de kentsel dönüşüm süreci nasıl işliyor?

Gözlem Gazetesi'nin yazarlarından A. Muzaffer Tunçağ bugünkü yazısında İzmir'de kentsel dönüşüm sürecinin nasıl işlediğinden bahsetti. İşte Muzaffer Tunçağ'ın o yazısı...

Bayraklı'da kentsel dönüşüm kendiliğinden olacak!

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı, İzmir'in yükselen değeri oldu. Bu dönem kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için imar plan revizyonları yapıyoruz. Bu tamamlandığında ilçemizde dönüşüm başlayacak" dedi.

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm sürecek!

Orta ölçekli konutta uzmanlaştıklarını dile getiren Münir Tanyer, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere uygun arsa buldukları takdirde İzmir'in her yerinde çalışabileceklerini söylüyor.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 bedelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı olarak ne kadar ödenecek? İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm sıkıntısı yaşıyor!

İzmir'in merkezi olması nedeniyle değeri artan Ege Mahallesi kentsel dönüşüm alanında sıkıntı yaşıyor. Ege Mahallesi Ev Sahipleri Derneği Başkanı Bedia Altamhan, projelerde belediyelerin kendileriyle de görüşmeler yapması gerektiğini vurguladı.

Bilal Doğan İzmir'deki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kentsel dönüşüm konusunda sert eleştirilerde bulundu. Doğan, "Yasanın kendisine verdiği görevi bile yerine getirmekten aciz olduğunu gördük" dedi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki Soğukpınar ve Atatürk mahalleri sakinleri, kentsel dönüşüm sıkıntılarını birlikte çözmek için "Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Derneği" çatısı altında bir araya geldi.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının en çok umutlandırdığı ilçelerden İzmir Karabağlar, bozuk asfaltı kaldırımsız yolları ve yanmayan ışıkları ile yaşam şartlarının iyileşeceği günü bekliyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm kent ekonomisi için büyük bir avantaj!

İnşaat sektörün önde gelen isimleri, İzmir'de kentsel dönüşümün kent ekonomisi için büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm eğitimleri verilecek!

AK Parti İzmir teşkilatının kongreden sonra kurulan birimi Çevre, Şehircilik ve Kültür İşleri Başkanlığı, İzmir'in "kentsel dönüşüm" sorununu çözmek için çalışmalara başladı...

kentsel dönüşüm İzmir projesi Haberi

kentsel dönüşüm İzmir projesi

Sabah Gazetesi yazarlarından Yavuz Donat bugünkü köşesinde ''Mahalle notları'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Yavuz Donat'ın yazısı... 

İZMİR-MANİSA
Perşembe... Sabah... Bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor.
İzmir... Mahallenin en güzel kızı... Sırılsıklam.
Yağmur altında İzmir'i dolaşıyoruz.
"Kentsel dönüşüm" acil ihtiyaç.
Ulaşım... Altyapı... Arıtma... Çöp sorunu... Binlerce gecekondu.
Görüntü... Güzel İzmir'e... Mahallenin en güzel kızına yakışmıyor.

Manisa... Mahallenin en güzel kızının "En yakın komşusu."
Yol yorgunluğunu atmak için... İlk durak... "Ayn-ı Ali... Sultan Levent'in yeri."
-Sultan... Hava nasıl?
Levent İşanlarlar'ın yanıtı:
-Görüyorsunuz... Sağnak yağmur... Bereket... Ver Allah'ım ver.
-Ben siyasi havayı soruyorum.
-Manisa'nın durumu belli... Cengiz Başkan (Ergün) yine...