27 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm semineri.

kentsel dönüşüm semineri.

Türkiye Hazır Beton Birliği 31 Mayıs'ta kentsel dönüşüm atıklarının geri dönüşümü Ar-Ge projesi seminerini düzenliyor...

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Düzce'de kentsel dönüşüm semineri gerçekleştirildi!

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay’ın girişimleriyle Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm semineri Düzce'de gerçekleştirildi. 

Samsun Büyükşehir'den Kentsel Dönüşüm Semineri!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentte bir kentsel dönüşüm semineri düzenledi.

Ankaralı emlakçılara kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Ankara'da ilk kez emlakçılara yönelik olarak kentsel dönüşüm ve yasal mevzuat konulu panel düzenlendi.

Çatalca'da İmar Kanunu ve Kentsel Dönüşüm Semineri verildi!

Çatalca Belediyesi’nde Marmara Belediyeler Birliği’nin üye belediyelerin personeline yönelik olarak hazırladığı “İmar ve Şehircilik” ve “Kentsel Dönüşüm Kanunu” konularını içeren seminer gerçekleşti.

Antalya'da parçacık planlı kentsel dönüşüm!

Şehir Plancıları Odası Genel Merkezi, meslek içi eğitim semineri Antalya'da gerçekleşti. Seminer'de Antalya'daki kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Antalya'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konferans Salonu’nda İnşaat Mühendisi Murat Yılmaz’ın sunumuyla “Kentsel Dönüşüm” konulu seminer düzenlendi.

Aliağa'da kentsel dönüşüm semineri yapılacak!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisler Odası, Aliağa'da kentsel dönüşüm konulu seminer düzenliyor.

Hamza Ateş: Kentsel dönüşüm bir ihtiyaç!

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına “Kentsel Dönüşüm Çerçevesinde İmar Uygulamaları ve Etik” konulu eğitim semineri verildi. Seminerde büyükşehirlerde ihtiyaç haline gelen Kentsel Dönüşüm olgusu anlatıldı.

Hatay'da Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi!

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez’in ev sahipliğinde Hatay Barosu ve TBB’nin işbirliğinde Antakya Savon Otel’de Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi.

Hatay'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim ile İstanbul Üniversitesi tarafından organize edilen, “Kentsel Dönüşüm ve Uzmanlık Semineri” Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Meclis Salonu’nda başladı.

Memduh Büyükkılıç'tan kentsel dönüşüm semineri!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri üyelerinin hazır olduğu toplantıda Küçükali ve Anbar semtlerinde kentsel dönüşüm ile yapılacak binalar hakkında detaylı bilgi verildiğini söyledi.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Semineri’ düzenlendi. Mehdi Hasanzade, kentsel dönüşüm yasasının getirdiği yeni düzenlemeleri ve yasanın uygulamasında ortaya çıkacak fırsatlar ve risklerin değerlendirmesini yaptı.

kentsel dönüşüm semineri. Haberi

kentsel dönüşüm semineri.


Türkiye Hazır Beton Birliği, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kentsel Dönüşüm Projeleri Kapsamında Oluşan İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Hazır Beton Sektöründe Yeniden Kullanım Potansiyelinin Araştırılması Ar-Ge Projesi” ile ilgili bir seminer düzenleyecek. 31 Mayıs 2013 Cuma günü THBB’nin Kavacık’taki merkez ofisinde düzenlenecek.


Türkiye Hazır Beton Birliği, çevreye olan duyarlığından yola çıkarak İstanbul’da çevresel sürdürülebilirliğin artırılmasının ve doğal kaynakların korunmasını sağlamak amacı ile bu projeyi hazırlamıştır. Proje özellikle gündemde olan ve 2012 itibari ile uygulanmaya başlanan kentsel dönüşüm projeleri kapsamındadır. Projenin altını çizdiği konu ise, binaların yıkılması sonucu ortaya çıkacak inşaat yıkıntı atıklarının hazır beton üretiminde hammadde olarak yeniden kullanımının teşvik edilmesidir. 


Seminerde THBB Genel Sekreteri Dr. Tümer Akakın ve THBB Mekanik Laboratuvarı Müdürü Cenk Kılınç katılımcılara proje hakkında bilgi aktaracaklar. Katılımın...