29 / 03 / 2024

kentsel dönüşüm uzmanı

kentsel dönüşüm uzmanı

Üniversiteler ekonominin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul alanında önemli bir eksikliği gidermek için birbirleriyle yarışıyor. Katılımcılara kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası vererek sektördeki eğitimli insan kaynağına katkı sağlıyor.

İstanbul Üniversitesi kentsel dönüşüm sertifikası veriyor!

Olası depremlere karşı kentsel dönüşüm projeleri günden güne çoğalırken, kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyoneller, kamu ve özel sektörden konunun uzmanlarıyla bir araya gelecek.

Akademi ile dönüşüm uzmanları yetiştirilecek!

Yaklaşık 400 milyar dolarlık bir bütçeyle gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm yavaş yavaş kendi sektörünü de yaratıyor. Can Ekşioğlu, Bağdat Caddesi'nde açacakları merkezde kentsel dönüşüm uzmanları yetiştirecek bir akademi kuracaklarını açıkladı.

Kentsel dönüşüm için uzmanlar yetiştirilecek!

Birçok vatandaş kentsel dönüşüm projelerinde devletin sağladığı kolaylıklardan habersiz. Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Çatalkaya, kiracıları ve ev sahiplerini bilgilendirmek için sertifikalı 'kentsel dönüşüm uzmanı yetiştirme programı' düzenleyece

Kentsel dönüşüm uzmanından çarpıcı açıklama: 'Vatandaş bile bile lades diyor!'

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Nihat Şen'in o açıklamaları...

Gayrimenkul uzmanı 1.5 milyonluk kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili merak edilenleri açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 buçuk milyon liralık kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Vatandaşlar yarısı bizden kampanyası ile ilgili merak edilenleri araştırıyor. İşte kentsel dönüşüm projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm yasası, ‘müsadere’ yasası mı? Uzman isim açıkladı!

Kentsel dönüşüm yasasının ‘müsadere’ yasası, yani devletin belirli kişilerin malına istediği zaman el koyması olduğunu öne süren Cumhuriyet gazetesi Köşe Yazarı Av. Erol Türk, bugünkü köşe yazısında anayasanın yasakladığı bu sistemin geri getirildiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Olası İstanbul depremi gün geçtikçe yaklaşıyor. Depremle ilgili sürekli uyarıda bulunan uzman isimler kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik çağrıda bulundu. 

Kentsel dönüşüm sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul ve kentsel dönüşüm hukuku uzmanı avukat Senem Kiraz, kentsel dönüşüm sözleşmelerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında önerilerde bulundu. Kiraz her türlü sorunun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye gireceğini dile getirdi. 

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

kentsel dönüşüm uzmanı Haberi

kentsel dönüşüm uzmanı

Üniversiteler ekonominin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul alanında önemli bir eksikliği gidermek için birbirleriyle yarışıyor. Partnerleri ile Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Programı açan Sürekli Eğitim Merkezleri katılımcılarına kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası vererek sektördeki eğitimli insan kaynağına katkı sağlıyor.


HANGİ ÜNİVERSİTEDE NE VAR? 


Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stoğuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde

ekonomimizin lokomotifi olacağı düşünülen kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyonelleri, kamu ve özel sektörden konunun uzmanları ile bir araya getiren üniversiteler arasında İstanbul Üniversitesi başı çekiyor. En az lisans mezunu olan belediyelerin kentsel dönüşüm çalışanlarına, şirket sahiplerine, gayrimenkul danışmanlarına, gayrimenkul brokerlarına, mimar, mühendis ve şehir ve bölge plancılarına yönelik hazırlanan Uygulamalı Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programında; kentsel dönüşümün sunduğu fırsatlar,...