25 / 04 / 2024

kentsel otomasyon projesi

kentsel otomasyon projesi

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, bir basın toplantısında, nitelikli ve kentin gereksinimlerine uygun hizmet verebilmenin, kente ait tüm bilgilere sahip olmakla mümkün olduğunu belirtti. "BAKOP" ile Bakırköylülere daha fazla hizmet götürebilmek a

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm için oylama yapıldı!

Beykoz Belediye Meclisi'nde Beykoz Tokatköy Mahallesi 487 ada 3 parselde Kentsel Yenileme Projesi için oylama yapıldı.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Balbey Kentsel Yenileme Projesi mülkiyet değerini artıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

kentsel otomasyon projesi Haberi

kentsel otomasyon projesi


 


Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, bir basın toplantısında, nitelikli ve kentin gereksinimlerine uygun hizmet verebilmenin, kente ait tüm bilgilere sahip olmakla mümkün olduğunu belirtti. "BAKOP" ile Bakırköylülere daha fazla hizmet götürebilmek amaçlanmıştır. BAKOP, olası doğal afet ve kriz durumlarında karar vermeyi kolaylaştıracak Afet Yönetim Sisteminin de veri alt yapısı olan Coğrafi Bilgi Sistemi desteği ile oluşturuldu.



Erzen, Bakırköy'deki her yapının deprem risk analizlerinin tek tek hazırlandığını, daha sonraki çalışmalarda Bakırköy'de bulunan tüm yol ve yapıların fotoğraflandığını, yapı özellikleri ve hane halkı bilgileri ile eşlenerek bina mevcut durumlarının ortaya konduğunu hatırlatarak, bu bilgilerin BAKOP bünyesine dahil edildiğini...