26 / 04 / 2024

Kepez Varsak sanayi sitesinin 1. etabı

Kepez Varsak sanayi sitesinin 1. etabı

Kepez Belediyesi'nin desteği Varsak 'ta, 93 dönümlük alana yapılan sanayi sitesinin 1. etabı hizmete girdi. 2. kısımdaki dükkanların yapımı ise sürüyor.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Kepez'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kepez ilçesi, Varsak Mahallesi, 2957 ada 2 parselde yer alan 9 bin 924 metrekarelik arsayı 9 milyon 924 bin TL'ye icradan satıyor...

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Kepez'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Antalya İli, Kepez İlçesi, Varsak Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 8 milyon 500 bin 735 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kepez'de sanayi esnafına tapular dağıtıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet sorunları çözülen, plan revizyonları ile kat kat değer kazanan sanayinin 48 hak sahibi esnafına tapular teslim edildi. 

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Reysaş GYO Kepez'deki deposunu 500 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kepez'deki deposunu Dicle İçecek Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.'ye 500 bin TL'ye kiraya verdi.

Kepez’de ortalama emlak fiyatları bin 600 TL civarında!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, yazlık emlakta yaşanan gelişmeleri bölge bölge Karar’a değerlendirdi. Erilkun Kepez’de, özellikle Varsak bölgesinde bin 600 TL civarında olan ortalama metrekare satış fiyatı olduğunu ifade etti.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 290 yeni dükkan geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının konuğu olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni imar çalışmalarıyla 290 yeni dükkana yer açılacağını müjdeledi.

Kepez Varsak sanayi sitesinin 1. etabı Haberi

Kepez Varsak sanayi sitesinin 1. etabı

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile Altıayak Mahallesi'ndeki Varsak Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. 

Ziyarete Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve meclis üyeleri de eşlik etti. Ak Parti heyeti, sitenin yapımı tamamlanan ve inşası süren bölümlerinde incelemelerde bulundu.  Heyet, dükkanları da ziyaret ederek, esnafa hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 


Varsak Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Oya, sitenin hizmete giren bölümü ve yapımı devam eden 2. etabıyla ilgili heyete bilgi verdi. Oya, sitenin yapımına verdikleri desteklerden ve ziyaretlerinden dolayı Ak Parti heyetine teşekkür etti. 


Sanayinin asfaltı yapılacak Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Hakan Tütüncü, Kepez'e yeni sanayi sitelerinin kazandırılması için esnafa her türlü desteği...