20 / 04 / 2024

kepez yolları

kepez yolları

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmak için şehrin kuzeyinde imar planında yer alan ve bir bölümü yapılan 20 kilometre uzunluğundaki yolun kapalı olan kısmını açıyor

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Kepez Devlet Hastanesi'ne yeni yollar!

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Kepez'e 4 yeni yatırım müjdesi!

Kepez Belediyesi, imara uygun konut yapımı ve alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerin tüm yollarının asfaltını ve kaldırımını yenilemeye devam ediyor.

Kepez Kirişçiler Yolu bulvar haline geliyor!

Kepez Belediyesi, kuzeydeki çevre yollarına bağlantı sağlayacak olan Kirişçiler yolunun genişliğini 8 metreden 30 metreye çıkarıyor.

Antalya Kepez'e 1.1 milyon TL'lik asfalt döşeniyor!

Antalya Kepez Belediyesi Emek Mahallesi yollarına 1.1 milyon TL’lik asfalt döşeyecek. Belediye Emek Mahallesi’nden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin tüm yolları da asfaltlanacak.

Kepez Yükseliş Mahallesi’ndeki tüm yollar yenileniyor!

Kepez Belediyesi, alt yapıyla ilgili tüm yatırımların tamamlandığı Yükseliş Mahallesi’ndeki sokakların asfaltını ve kaldırımını yeniliyor.

Kepez'de konut yatırımı artacak!

Kepez Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi’nde kapalı olan imarlı yolların tamamına yakınının açıldığı ve 12 kilometrelik yeni yol hizmetinden sonra bölgede konut yatırımının arttığı bildirildi.

Varsak Sanayi'nin yolları asfaltlanıyor!

Antalya Varsak Sanayi'nin yolları asfaltlanıyor. Kepez Belediyesi, Altıayak Mahallesi'nde 93 dönümlük alana kurulacak olan Varsak Sanayi Sitesi'nin yapımı tamamlanan 1. kısmındaki sokaklarda asfalt çalışması başlattı.

Kepez'in tamamına ticari alan yapılabilecek!

Kepez Belediyesi, gerçekleştirdiği imar plan revizyonu ile ilçe genelinde yola cephe olan binaların zemin katlarına, isteğe bağlı, ticari alan yapma imkanı getirdi. Kepez'in tamamına ticari alan yapılabilecek...

Kepez'de yola cepheli binaların zemin katları ticari alan olarak belirlendi!

Kepez Belediye Meclisi'nin toplantısında yola cephe binaların zemin katlarına ticari alan uygulamasını getirecek olan plan revizyonu görüşülerek, karara bağlandı. Kepez'de geniş yollara cepheli binaların zemin katları ticari alan olarak belirlendi

Metro inşaatı sebebiyle kapatılan yollar açılıyor!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosu inşaatının Bağlarbaşı istasyonu çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar, 9 Şubat'ta 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açılacak...

kepez yolları Haberi

kepez yolları

Antalya şehir içi ulaşımda yaşanan sıkıntıları çözmek için viyadüklü köprülü kavşak çalışmasıyla birlikte alternatif çevre yollarının yapılması da düşünülüyor. Alternatif yollardan bir tanesi de Korkuteli Kavşağı ile Havalimanı Kavşağı arasında Kepez ilçesinin kuzeyinde açılması planlanıyor. Kepez Belediyesi, imar planında yer alan 20 km uzunluğundaki yolun bir kısmını geçtiğimiz yıllarda ulaşıma açtı. Yolun sadece Duacı ve Göçerler mahalleleri bölümü ile Altınova bölgesindeki kısmı kapalı bulunuyor. 

Kepez'i canlandırır Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün katılımıyla geçtiğimiz günlerde yapılan hizmet istişare toplantısında, yolun kapalı olan bölümlerinin açılması gündeme geldi. Toplantıda yolun yatırım programına alınarak bir an önce açılması kararlaştırıldı. Başkan Tütüncü de, yol güzergâhında imarla ve mülkiyetle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi. 

Tütüncü, yolun Altınova bölümünün imar...