12 / 12 / 2025

kepez yolları

kepez yolları

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmak için şehrin kuzeyinde imar planında yer alan ve bir bölümü yapılan 20 kilometre uzunluğundaki yolun kapalı olan kısmını açıyor

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Kepez Devlet Hastanesi'ne yeni yollar!

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Kepez'e 4 yeni yatırım müjdesi!

Kepez Belediyesi, imara uygun konut yapımı ve alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerin tüm yollarının asfaltını ve kaldırımını yenilemeye devam ediyor.

Kepez Yükseliş Mahallesi’ndeki tüm yollar yenileniyor!

Kepez Belediyesi, alt yapıyla ilgili tüm yatırımların tamamlandığı Yükseliş Mahallesi’ndeki sokakların asfaltını ve kaldırımını yeniliyor.

Varsak Sanayi'nin yolları asfaltlanıyor!

Antalya Varsak Sanayi'nin yolları asfaltlanıyor. Kepez Belediyesi, Altıayak Mahallesi'nde 93 dönümlük alana kurulacak olan Varsak Sanayi Sitesi'nin yapımı tamamlanan 1. kısmındaki sokaklarda asfalt çalışması başlattı.

Kepez Belediyesi Nasrettin Hoca Kreşi açılıyor!

Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi’ nde 120 çocuğa hizmet verecek olan dünyaca ünlü fıkraları ve hikayeleriyle tanınan Nasrettin Hoca’ nın isminin konulduğu kreşin açılışını bugün gerçekleştirecek...

Kepez Santral'de tapular dağıtılıyor!

Kepez Santral'de tapular dağıtılıyor. ANTALYA Büyükşehir Belediyesi' nin 30 yıllık tapu sorununu çözdüğü Kepez ve de Santral mahallelerinde hak sahiplerine tapu verilmesi için işlemler başladı.

Kepez ve Santral’de tapular dağıtılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 30 yıllık tapu sorununu çözdüğü Kepez ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tapu verilmesi için işlemler başladı. Vatandaşlara tapularının bedeli için iki öneri sunuluyor...

Kepez'e 70 proje!

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, projelerini anlattığı '7 den 70 e Kepez imize 70 Proje' adlı tanıtım toplantısında, insanı daha mutlu, daha müreffeh bir Kepez inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

7'den 70'e Kepez'imize 70 Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi!

7'den 70'e Kepez'imize 70 Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Menderes Türel, projelerin yarışması gerektiğini, iftira ve de yalan vaatlerin yarışmaması gerektiğini belirterek, belediyeciliğin mazeret makamı değil, çözüm makamı olduğunu söyledi.

Hacılar-Kızılören arası bağlantı yolları korkuluk yapımı işi ihale edildi!

Yol kenarlarına korkuluk yapımı için ihale gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyesi yollan daha güvenli hale getirmek için korkuluk yapıyor. Aydınlar Mevki ve Hacılar-Kızılören arası bağlantı yollarında korkuluk yapımı işi ihale edildi.

kepez yolları Haberi

kepez yolları

Antalya şehir içi ulaşımda yaşanan sıkıntıları çözmek için viyadüklü köprülü kavşak çalışmasıyla birlikte alternatif çevre yollarının yapılması da düşünülüyor. Alternatif yollardan bir tanesi de Korkuteli Kavşağı ile Havalimanı Kavşağı arasında Kepez ilçesinin kuzeyinde açılması planlanıyor. Kepez Belediyesi, imar planında yer alan 20 km uzunluğundaki yolun bir kısmını geçtiğimiz yıllarda ulaşıma açtı. Yolun sadece Duacı ve Göçerler mahalleleri bölümü ile Altınova bölgesindeki kısmı kapalı bulunuyor. 

Kepez'i canlandırır Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün katılımıyla geçtiğimiz günlerde yapılan hizmet istişare toplantısında, yolun kapalı olan bölümlerinin açılması gündeme geldi. Toplantıda yolun yatırım programına alınarak bir an önce açılması kararlaştırıldı. Başkan Tütüncü de, yol güzergâhında imarla ve mülkiyetle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi. 

Tütüncü, yolun Altınova bölümünün imar...