26 / 04 / 2024

Kepezaltı Santral Mahallesi Tapu Dağıtım Töreni

Kepezaltı Santral Mahallesi Tapu Dağıtım Töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "QR kodlu yeni tapu senetlerimiz ile QR kodunu telefonunuza okutarak taşınmazınızın ada, parsel ve harita bilgilerine erişebilirsiniz" dedi...

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Kepezaltı Santral’de 19 bin konut inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 1 milyon 319 bin metrekare alanda 19 bin konut inşa ediliyor'' dedi.

Sur Cadde iletişim!

Sur Cadde iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Cadde projesi Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Sur Cadde fiyatları 137 bin TL'den başlıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Santral Mahallesi'nde yer alan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor...

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslimlerin başlayacağı proje konum olarak Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yükseliyor. 

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018!

İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yeni bir şehir kuruluyor..

Sur Yapı Antalya lansman fiyatları!

Antalya Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçirilen Sur Yapı Antalya'da lansman fiyatları 107 bin TL'den başlıyor..

Kepez-Santral Mahallesi'nde ruhsatlar verilmeye başlandı!

Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat ruhsatlarının verilmeye başlandığı bildirildi.

Kepezaltı Santral Mahallesi Tapu Dağıtım Töreni Haberi

Kepezaltı Santral Mahallesi Tapu Dağıtım Töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'daki, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde hak sahiplerine tahsisi yapılan 4 bin 874 tapu senedinin dağıtımı için düzenlenen "Kepezaltı Santral Mahallesi Tapu Dağıtım Töreni"nde yaptığı konuşmada, Antalya'daki hortum felaketi ve afetin başladığı ilk andan itibaren, konuya dair ilgili bakanlıklar olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Kurum, tapularına kavuşacak vatandaşları tebrik ederek, "Yaklaşık 133 hektarlık büyüklüğe sahip bu bölge, 2014'te riskli alan ilan edilmişti. Yüzde 99,5 gibi bir oranla neredeyse tüm hak sahiplerinin muvafakati sağlanmak suretiyle kentsel dönüşüm çalışmaları başlamıştı." diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 6 bin 500 konut ve bin 300 iş yerine ait irtifak hakkı tesisinin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından tapu siciline işlendiğini söyleyen Kurum, 4 bin 874 konutun hak sahiplerine...