25 / 04 / 2024

Kepez Santral'de imar sevinci!

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.



Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü ve meclis üyeleri ile birlikte Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu.

Akdeniz Bülten'de yer alan habere göre; mahalle sakinlerinin sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Tütüncü, imar planı hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu ve eldeki biri, iki yapabilmek için çabaladıklarını kaydeden Başkan Tütüncü, “En önemli önceliğimiz, kentsel dönüşüm modelinin burada uygulanması. Dönüşüm kararını siz nasıl istiyorsanız öyle vereceksiniz” açıklamasında bulundu.

Bu trendin devam etmesi lazım

Buradaki kooperatif ve hak sahiplerinin belediyeyi ziyaret edip taleplerini ileteceklerini söyleyen Tütüncü, bu planlamanın büyük emeklerle tamamlandığını ifade etti. Kendi yönetiminde 43 bin tapu verildiğini dile getiren Tütüncü, “Madem verilebiliyordu da, bugüne kadar yapılmadı değil mi? Bu trendin devam etmesi lazım, daha yapacak çok işimiz var. Birlikte adımlar atmaya devam edeceğiz ve kazanan siz olacaksınız” ifadelerini kullandı.

 Kepez Santral de imar sevinci!

Sorunlar adım adım çözülüyor

Hazineden tapu bekleyen hak sahiplerinin endişe etmemesi gerektiğini ifade eden Tütüncü, onların problemlerini çözmenin öncelikleri arasında bulunduğunu kaydetti. Duraliler ve Avni Tolunay ile birlikte Santral Mahallesi’ndeki Orman Bölge Müdürlüğü ile arasında sıkıntı olanların da tereddüt etmemesi gerektiğini söyleyerek Tütüncü, “Orman Bölge Müdürlüğü ile olan sıkıntılarınızı da adım adım çözüyoruz. Oy vererek, dua ederek bize destek olmanızı istiyoruz.” diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve heyetine mahalle sakini hanımlar tarafından yapılan pişi ve yanında beyaz peynir, zeytin ve çay ikram edildi. Başkan Tütüncü de, misafirperverliklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.


Geri Dön