27 / 04 / 2024

kepezde icralık işyerleri

kepezde icralık işyerleri

Antalya 6. İcra Dairesi Antalya İli Kepez İlçesi'nde yer alan 1.655,00 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan işyerini 18 Eylül 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihaleye çıkarıyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

Gelir getirmeyen iş yerleri için vergi muafiyeti var mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan, geliri olmayan iş yerleri için emlak muafiyeti olup olmadığı sorusunu yanıtladı. 

Büyükçekmece sahilindeki iş yerleri yıkılıyor!

Büyükçekmece Albatros Sahili'nde bulunan 12 esnafa ait iş yerleri yıkılıyor. Ekiplerin yıkım işlemleri sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Karabük Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye kiralık iş yerleri!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahalle'de yer alan iş yerlerini kiraya verecek. İş yerlerinin kiralama ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Esnaflardan Kovid-19 tedbirleri tepkisi: İş yerleri kapalı ama kira ödeniyor!

Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnaf ve sektör çalışanları Kadıköy’de bir araya geldi. İşletme sahipleri ve çalışanlar, “Tedbirler alınsın, iş yerleri açılsın, yasaklar kaldırılsın” çağrısını yaptı. 

Karabük Belediyesi'nden kiralık iş yerleri!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahalle'de yer alan iş yerlerini 15 milyon TL bedelle kiraya verecek.

ABD'de inşaat sektöründe açık iş sayısı arttı!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, temmuzda piyasa beklentilerini geride bırakarak 6 milyon 618 bine çıktı. Açık iş sayısının en fazla arttığı sektörlerden biri de inşaat oldu. 

kepezde icralık işyerleri Haberi

kepezde icralık işyerleri

Antalya 6. İcra Dairesi Antalya İli Kepez İlçesi'nde yer alan 1.655,00 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan işyerini 6 milyon 655 bin 870 TL bedelle satıyor. İşyerinin satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Belediyenin incelemesine göre taşınmaz 2 bodrum+Zemin+ 1 normal kat olmak üzere toplam 4 kattan oluşmaktadır. Taşınmaz Karacaoğlan Caddesine cepheli durumdadır. 


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Antalya İli Kepez İlçe, 4439 Ada No,12 Parsel No Muratpaşa Mahalle/Mevkii, Taşınmaz Konuksever Mah. Karacaqoğlan Caddesi no: 73 Carreforu Express Muratpaşa Antalya adresinde bulunan yerdir. İşyerinde birbirinden bağımsız iki ayrı ticari işletme faaliyet göstermektedir.


Kıymeti: 6.548.870.00 TL


1. Satış Günü: 18/09/2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası

2. Satış Günü: 14/10/2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası



Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün...