19 / 04 / 2024

Kerem Al osmaniye projeleri

Kerem Al osmaniye projeleri

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 3. Dönem Toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı. Vali Kerem Al kentte yapılan faaliyetlerle ilgili olarak önemli bilgiler aktardı

Osmaniye’nin afet sonrası imar planı hazır

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentin yeniden imarı için yapılan projede sona gelindiğini kaydeden Başkan Kara; "Şehrimizi sağlam adımlarla geleceğe taşıyacak imar planımızı yaptık. Bu çalışmayı en kısa zamanda gerçekleştirerek Osmaniye’yi güzel bir hale kavuşturacağız” dedi.

Osmaniye'de 4 bin, Adana'da 1682 deprem konutunun inşaat tam gaz!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de afetzedeler için 4 bin, Adana'da da 1682 konutta çalışmalar devam ediyor.

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Osmaniye'de yeni jandarma binasının temeli atıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde inşa edilecek Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası için çalışmalar başladı. 

Kat irtifakı tapusu nasıl alınır?

Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, 'Kat irtifakı tapusu nasıl alınmalı?, Kat irtifakı nasıl kurulur?' sorularının cevaplarını açıkladı.

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020!

TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020 ve TOKİ Osmaniye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Osmaniye'deki tarihi Ala Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Osmaniye Kadirli'deki Ala Camisi, yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmasından sonra cuma namazıyla ibadete açılacak

Osmaniye’de inşaattan düşen işçi öldü!

Osmaniye Alibeyli Mahallesi'nde yer alan inşaatın 10. katında çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşen Suriyeli Hösem Elturku yaşamını yitirdi.

Osmaniye'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Osmaniye'de 30 yaşındaki Suriyeli Hösem Elturku, çalıştığı 10 katlı inşaatın en üst katından düştü. Elturku, olay yerinde hayatını kaybetti...

Kerem Al osmaniye projeleri Haberi

Kerem Al osmaniye projeleri

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 3. Dönem Toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı.  Vali Kerem Al kentte yapılan faaliyetlerle ilgili olarak önemli bilgiler aktardı Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapılan toplantıya,Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları bölge ve il müdürleri katıldı. Vali Al, toplantının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek, toplantıda yatırımların değerlendirileceğini, yatırımların gerçekleşmesinde karşılaşılan sorunlar varsa bu sorunlara çözümler aranacağını kaydetti. Yapımı planlanan 393 proje olduğunu belirten Al, "Bu projelerin şu an gerçekleşme durumları ilgili tabloya baktığımızda, 393 projeden 94 adetinin tamamlandığını, 84 adetinin devam etmekte, 9 adetinin ihale aşamasında olduğunu ve 206 adetine hiç başlanamadığım görüyoruz. Bu tablo düşündürücüdür.  Projelerin büyük çoğunluğuna hala başlanılmamış...