26 / 04 / 2024

Kervan syşeçavuş suadiye

Kervan syşeçavuş suadiye

Kervan Yapı'nın yeni projesi Kervan Ayşeçavuş Suadiye'de hayata geçecek. Bağdat Caddesi'ndeki projenin Şubat ayı civarında başlaması planlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve dubleks gibi farklı dairler bulunuyor.

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Kadıköy Suadiye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Suadiye Mahallesi, 870 ada, 67, 94, 95 parseller ve Merkez ile E-5 (D-100) Otoyolu Ara Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Söğütlüçeşme'deki AVM Gar projesine tepki!

Kadıköy Söğütlüçeşme’de AVM yapılmak istenmesine tepki gösteren Kadıköy halkı, “Yaşam alanlarımızın bir avuç sermayedara peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında Çavuşbaşı’nda yaşayan 200 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Gökçe Bahadır Suadiye’den ev aldı!

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL ödedi.

İstanbul Defterdarlığı'ndan Suadiye'de 7.9 milyona satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı, Kadıköy'e bağlı Suadiye bölgesinde yer alan 316,50 metrekarelik arsayı 7 milyon 912 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. 

Gökçe Bahadır Suadiye'de 4+1 daire aldı!

Gökçe Bahadır, dizi ve reklam filmlerinden kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Gökçe Bahadır Suadiye'de 4+1 daire aldı.

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

Kadıköy Suadiye Sahil satılık daire!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Suadiye'de yükselen Suadiye Sahil projesi toplamda 130 daireden meydana geliyor. Kadıköy Suadiye Sahil satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kayhan Çavuşoğlu Dumankaya'daki görevinden ayrıldı!

Dumankaya İnşaat Pazarlama Direktörü Kayhan Çavuşoğlu görevinden ayrıldı. Yaklaşık 5 yıl Sinpaş GYO'da pazarlama müdürlüğü yapan Kayhan eğitimini Uludağ Üniversitesi'nde tamamladı.

Kervan syşeçavuş suadiye Haberi

Kervan syşeçavuş suadiye

Kervan Ayşeçavuş Konutları, İstanbul'un en güzel yerlerinden biri Suadiye'nin Bağdat Caddesi'nde hayata geçecek. Kervan Ayşeçavuş projesinin Şubat ayında başlaması planlanıyor.


Ayşeçavuş projesinin başlaması için ruhsat alma işlemleri sürüyor. Suadiye'nin en seçkin caddesinde bulunan Ayşeçavuş Evleri kapalı otopark imkanı ve sürekli çalışan kamera sistemine sahip. 


Kervan Yapı tarafından hayata geçen Ayşeçavuş projesi 2+1, 3+1 ve dubleks gibi farklı daire tiplerinden oluşuyor. Daireler 80 metrekare civarında dizayn edilecek.


Kervan Ayşeçavuş Suadiye'nin en işlek caddesi Bağdat Caddesi'ne ve sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alıyor.


Kervan Ayşeçavuş adres

Şehit Evliya Sok. No:10 Suadiye / İSTANBUL


Kervan Ayşeçavuş İletişim

Tel: 0 216 373 12 03 - 0 216 373 12 27

Web: http://kervanyapi.com/

Merve...