19 / 04 / 2024

Kervansaray Oteller Zinciri

Kervansaray Oteller Zinciri

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre içinde 7 adet oteli barındıran Kervansaray Oteller Zinciri işletmecilik faaliyetlerine başladı...

Kervansaray Oteller Zinciri'nin işletme hakkı Kervansaray Hotel A.Ş'ye devredildi!

Kervansaray Oteller Zinciri tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'ndan yayınlanan bilgiye göre; Kervansaray Oteller Zinciri hasılat kira sözleşmesini feshederek işletme hakkını Kervansaray Hotel A.Ş'ye devretti.

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Elite World, EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer aldı!

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Elite World Oteller Zinciri 3 yılda 4 otel açacak!

Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi.

Yeni projelerle Balıkesir'in yıldızı parlayacak!

Toplu konuttan rekreasyon alanlarına, kavşaklardan üst geçitlere kadar birçok projeye imza atılan Balıkesir, 5 yıldızlı oteller zinciri Hilton Otel ile Alışveriş Caddesi'ne de sahip olacak.

Elite World'den 4 otel için 465 milyon dolar yatırım!

TÜRKİYE'de 4'ü şehir biri resort olmak üzere 5 otel ile hizmet veren Elite World Oteller Zinciri, ilk resort otellerini Marmaris'te açtı. Ünsal Şinik, söz konusu oteller için 465 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Elite World'den 465 milyon dolarlık 4 yeni otel!

Elite World Oteller Zinciri, ilk resort yatırımını Marmaris'te yaptı. Şirket, 25 milyon dolarlık yatırımla 93 odalı otelle yaptı. 2018'e kadar 465 milyon dolar yatırımla 4 otel daha yapılması planlanıyor.

Kervansaray Oteller Zinciri Haberi

Kervansaray Oteller Zinciri

Kervansaray Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


12.12.2013 tarihli (dün) özel durum açıklamamızda; Şirketimizin aktifine kayıtlı bulunan içinde 7 adet oteli barındıran Kervansaray Oteller Zincirinin (Kervansaray Termal Oteli, Kervansaray Bursa Oteli, Kervansaray Uludağ Oteli, Kervansaray Kundu Oteli, Kervansaray Lara Oteli, Kervansaray Bodrum Oteli, Kervansaray Marmaris Oteli)   işletme hakkı, Hasılat Kira Sözleşmesi ile 09.07.2013 tarihinde İnternational Kervansaray Hotel A.Ş.' ne devredildiği, söz konusu Hasılat Kira Sözleşmesi Yönetim Kurulumuzca alınan karar ve İnternational Kervansaray Hotel A.Ş. ile karşılıklı mutabık kalınarak 31.12.2013 tarihi itibariyle fesh edildiği ve 01.01.2014 tarihi itibariyle otellerimizin işletmecilik faaliyetinin şirketimizce yapılacağı bildirilmişti.


Feshi gerçekleşen hasılat kira sözleşmesi; işletmecilik faaliyetinin devredilmesinin sonuçlarını görmek ve sonuçların tekrar değerlendirilebilmesini teminen ihtiyatlı davranılarak özellikle 1 yıl gibi kısa bir süre için hazırlanmıştı. Yapılan ilk...