23 / 04 / 2024

keşan adalet sarayı temeli

keşan adalet sarayı temeli

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin temel sorunlarından birinin sağlıklı bir hukuk sistemi olduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu yaptığı konuşmanın ardından ardından Keşan Adalet Sarayı inşaatının temelini attı...

Malatya'da adalet sarayı ve cezaevleri inşa edilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya yeni bir adalet sarayı, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine yeni cezaevleri yapılacağını açıkladı.

Kayseri İncesu Adalet Sarayı açıldı!

Elitaş, İncesu Adalet Sarayı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Türk milletinin Asya'da, Anadolu bozkırlarında özgürce atını koşturduğunu ifade ederek, özgürlüğün tadını ve adalet üzerine devletler kurmuş bir millet olduğunu ifade etti.

Edirne Keşan Beğendik TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik'te yer alan 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede 6 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Edirne Keşan Beğendik TOKİ başvuru tarihleri...

Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ Konutları başvuru!

Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ Konutları başvuru süresi 22 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Açık satış usulüyle 1 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Çorum Osmancık Adalet Sarayı binası himete açıldı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1 yıl önce Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanan Osmancık Adalet Sarayı Projesi bitim aşamasına geldi.

Keşan Erikli ve Mecidiye'ye içme suyu geliyor!

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, DSİ ve Keşan Belediyesi işbirliğinde yapılan protokolle Erikli ve Mecidiye sahillerine içme suyu ulaştırılacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, süreçle ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Keşan Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı, yapım çalışmaları devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu. Çalışmaların devam ettiğini belirten İdris Edabali, inşaat yüzde 70'inin tamamlandığını belirtti.

Gölcük Adalet Sarayı'nda çalışmalar devam ediyor!

Gölcük, adalet sarayına Nisan 2016 tarihinde kavuşacak. Gölcük Sanayi Çarşısı’nın yanında yapımı devam eden adalet sarayında dış cephe çalışmaları yakın bir zamanda tamamlanacak.

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam!

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisinde test çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında tam kapasite çalışacağını belirtti.

Gölcük Adalet Sarayı Nisan'da hizmete açılacak!

Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Adalet Sarayı’nın yapımı büyük hızla devam ediyor. Adalet Sarayı’nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri de bitirilmiş durumda. Mantolama işlemi tamamlanan binada dış cephe çalışmalarının da sonuna geliniyor.

Gölcük Adalet Sarayı tamamlanıyor!

Gölcük Adalet Sarayı'nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri bitirilmiş durumda. Ekipler binanın mantolama işlemini bitirilmiş, dış cephe dekorasyon çalışmaları da bitmesi noktasında gelmiş durumda.

Menderes Türel'den Finike'ye adalet sarayı müjdesi!

Finike’yi ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yılardır beklenen Adalet Sarayının bir sene içinde ilçeye kazandırılacağını, modern bölge halinin ihalesinin 1 Aralık’ta yapılacağını söyledi.

keşan adalet sarayı temeli Haberi

keşan adalet sarayı temeli


Edirne Yeni Mahalle Zirve Konutları Mevkii'ndeki Adalet Sarayı inşaatının bulunduğu alanına gelen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Özel İdare Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, Edirne Valisi Hasan Duruer, daire müdürleri ve partili karşıladı. Havanın soğuk ve yağışlı olması nedeniyle temel atma törenine az sayıda kişinin katıldığı görüldü. Keşan Adalet Sarayı inşaatının temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin temel sorunlarından birinin sağlıklı bir hukuk sistemi olduğunu söyledi. 1960 yılından bu yana aynı sıkıntıların yaşandığını ve sandığı koruyan bir hukuk sistemine ihtiyaç olduğunu savunan Bakan Müezzinoğlu ardından Keşan Adalet Sarayı inşaatının temelini attı.



Star...