28 / 03 / 2024

Keten Grup Topkim İlaç arazisi

Keten Grup Topkim İlaç arazisi

İstanbul’un lüks bölgelerinde yaptığı projelerle tanınan Keten Grup, Beykoz Kanlıca’da 1905 yılındaki yangında kül olan Sipahiler Ağası Yalısı’nı yeniden ayağa kaldırıyor.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Müge Cinisli: Konutta pazarlık beklentisi arttı!

Keten Grup Satış ve Müşteri İlişkileri Koordinatörü Müge Cinisli, Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında, artık müşterinin konutta indirim beklentisinin arttığını dile getirdi...

Keten Grup Bomonti'ye odaklandı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Keten Grup'un Bomonti'de yer alan iki projesinden bahsediyor. İşte o yazı...

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016!

Keten Grup imzasıyla hayata geçirilen Keten Papilio Bomonti projesi 30 konut ve 7 dükkandan meydana geliyor. İşte Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016...

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi!

Keten Grup'un Bomonti'de hayata geçirdiği Keten Papilio Projesinde 5 katta toplam 29 daire ve 7 ticari birim bulunuyor..

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Keten Grup'tan, Topkim İlaç arazisine yeni proje geliyor!

İstanbul’un lüks bölgelerinde yaptığı projelerle tanınan Keten Grup, Beykoz Kanlıca’da 1905 yılındaki yangında kül olan Sipahiler Ağası Yalısı’nı yeniden ayağa kaldırıyor.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Gençlerin gayrimenkulde tercihi 1+1 daireler!

Keten Grup’un bağımsız araştırma şirketi Ponera'ya yaptırdığı kamuoyu araştırmasında ortaya çıkan sonuçlar, eğitimli gençlerin gayrimenkul tercihinin 1+1 daireler olduğunu ortaya koydu.

Keten Grup bir İngiliz proje geliştirme şirketiyle ortak oldu!

Keten ingilizlerle ortak proje geliştirecek İnşaat sektöründe 40 yıla yakın süredir faaliyet yürüten Keten Grup, bir İngiliz proje geliştirme şirketiyle proje ortağı oldu.

Keten Grup Topkim İlaç arazisi Haberi

Keten Grup Topkim İlaç arazisi

Nişantaşı, Bomonti, Etiler gibi İstanbul’un merkezi lokasyonlarında projeler gerçekleştiren Keten Grup, Anadolu Yakası’na 4 projeyle geçti. Bu yakada da merkezi alanları dönüştüren grup, aynı zamanda 1905 yılında yangınla kül olan Sipahiler Ağası Yalısı’nı yeniden ayağa kaldırıyor. 



İstanbul’un merkezi bölgelerinde 20 projeyi birden yürüttüklerini belirten Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, “Anadolu Yakası’nda Suadiye sahil, Erenköy, Salacak ve Kanlıca olmak üzere 4 noktada varız” dedi. İki yıldır Anadolu Yakası’nda faaliyetlerine devam ettiklerini aktaran Keten, bu yakada yaptıkları kentsel dönüşüm projelerinden Cadde Erenköy’ün 1 ay içinde teslim edileceğini duyurdu. Anadolu Yakası’nda devam eden projelerden birinin yalı diğerlerinin ise kentsel dönüşüm projeleri olduğunu...