19 / 04 / 2024

Keten Haliç nerede

Keten Haliç nerede

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç merkezde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi, ulaşım avantajıyla dikkatleri üzerine çekerken, merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi haline geldi.

Keten Haliç'de fiyatlar 219 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son konutlar satışta!

Akıllı ev sistemli son konutlar satışta Haliç'te Keten İnşaat imzasıyla yükselmekte olan ve son dairelerin satışta olduğu Keten Haliç projesinde fiyatlar 219 bin dolardan başlıyor.

Keten Haliç projesine yoğun talep geldi!

İstanbul'un seçkin semtlerinde yaptığı lüks projelerle 30 yıldır marka haline gelen Keten İnşaat, şimdi de İstanbul'un tarihi ve köklü KETEN semtlerinden Eyüp'te " Keten Haliç Projesi"ni hayata geçiriyor...

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Kayabaşı Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede?

Kayabaşı'na taşınan Rami Kuru Gıda Hali dükkanları için kura çekim tarihi 19 Aralık olarak belirlendi. Dükkanlar yapılacak kura ile sahiplerini bulacak..

WE Haliç Eyüp nerede?

Toplam 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç Eyüp projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı. Peki WE Haliç Eyüp nerede?

İstanbul Su Ürünleri Hali nerede?

Kumkapı'da 32 yıl hizmet verdikten sonra Gürpınar’da yeni yapılan kompleksine taşınan İstanbul Su Ürünleri Hali, 452 bin metre karelik bir alana kurulu ve limana sahip.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç’te ticari birimler satışa çıkıyor!

Yabancıların yoğun talep gösterdiği ve dairelerin hemen hepsinin sahibini bulduğu Keten Haliç’teki ticari birimler özellikle ev tekstili, mobilya, beyaz eşya sektörü için cazip alanlar olarak dikkat çekiyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç projesinde döviz kuru sabitlendi!

Keten İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Keten Haliç projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kalan son 10 daireler için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Haliç projesinde dolar kuru sabitlendi!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde kalan 10 daire için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Haliç nerede Haberi

Keten Haliç nerede

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor. Yabancılann da talep gösterdiği ve dairelerin hemen hepsinin sahibini bulduğu Keten Haliç'teki ticari birimler özellikle mobilya, beyaz eşya sektörü için cazip alanlar olarak dikkat çekiyor. Kartlı otopark giriş sistemi, fitnes salonu gibi birçok özelliği bulunan proje, 2+1,3+1, 4+1 ile çatı dubleksinden oluşuyor. 


Dünya


Web: