24 / 04 / 2024

Keten Haliç projeleri

Keten Haliç projeleri

Keten Haliç projesinin alanları 108 metrekare olan 2+1'ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1'lerden oluşan projede metrekare ortalama birim fiyatı 3 bin dolar olarak hesaplanıyor.

Haliç, mega ve konut yatırımları ile değerlendi!

Haliç son dönemlerde mega ulaşım projeleri, konut ve otel projelerinin gözdesi oldu. Haliç'te bu yatırımlar konut fiyatlarını artırdı.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç’te ticari birimler satışa çıkıyor!

Yabancıların yoğun talep gösterdiği ve dairelerin hemen hepsinin sahibini bulduğu Keten Haliç’teki ticari birimler özellikle ev tekstili, mobilya, beyaz eşya sektörü için cazip alanlar olarak dikkat çekiyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç projesinde döviz kuru sabitlendi!

Keten İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Keten Haliç projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kalan son 10 daireler için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Haliç projesinde dolar kuru sabitlendi!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde kalan 10 daire için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Eyüp Projesi satılık daire fiyatları!

Eyüp'te Haliç kıyısında yükselen Keten Eyüp Projesi bölgedeki prestijli konut projelerinden biri olacak. Rezidans konforunda inşa edilen Keten Eyüp Haliç Projesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Keten Haliç'te son 10 daire için kur sabitlendi!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve ulaşım avantajıyla dikkat çeken Keten Haliç Projesi’nde kalan son 10 daire için yepyeni bir kampanya başlatıldı. Dolar kurunun sabitlendiği Keten Haliç Projesi’nde yaşam başlamak üzere…

Keten Haliç projeleri Haberi

Keten Haliç projeleri


Büyük bir kısmını Dubai. Tunus, Kuveyt ve Katar gibi Arap ülkelerinden gelen yatırımcının satın aldığı Keten Haliç, 'Halicport' un karsı kıyısında yükseliyor. 


Keten Haliç projesi, 2 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde. 6 katlı, 2 blokta, 72 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Yaklaşık 4 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen proje alanı, 108 metrekare A olan 2+1'ler ve 150 metrekare olan 3+1'lerden oluşuyor. Keten İnşaat, yıllardır kişiye özel uyguladığı ücretsiz mimari danışmanlık hizmetini Keten Haliç projesinde de devam ettiriyor. 


Alanları 108 metrekare olan 2+1'ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1'lerden oluşan projede metrekare ortalama birim fiyatı 3 bin dolar olarak...