25 / 04 / 2024

Keten İnşaat 100ün üzerinde binayı yeniledi

Keten İnşaat 100ün üzerinde binayı yeniledi

Deprem Haftası’nda kentsel dönüşüm ve sağlam binalarda oturmanın önemine işaret eden Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, “25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye’de depreme dayanıksız binaları semt ve çevrenin dokusuna uygun olarak yeniliyoruz” dedi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Cengiz İnşaat'ın Bodrum projesi için ruhsat verildi! 100 villa ve 184 odalı otel geliyor! 

Cengiz İnşaat'ın Bodrum'da hayata geçireceği 100 villanın ve 184 odalı bir otelin yer alacağı proje için ruhsat verildi. İşte ayrıntılar...

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Çin Wuhan'da kabin hastane inşaatını 100 milyon kişi canlı izledi!

Çin Wuhan'da birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor. İnşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı....

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye'nin en değerli 100 markasının 6'sı inşaat şirketi!

Brand Finance tarafından "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 9'uncusu tamamlandı. Listede 6 inşaat şirketi bulunuyor.

BIST 100'de inşaat sektörü dün yüzde 0,74 kazandırdı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,65 düşüşle 73.689,43 puandan tamamladı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 0,74 ile "inşaat", en çok azalan ise yüzde 4,75 ile "madencilik" oldu.

İnanlar İnşaat 100 milyon TL'lik borçlanma senedi ihraç edecek!

İnanlar İnşaat 100 milyon TL tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılacak şekilde borçlanma aracı ihraç edecek.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten İnşaat 100ün üzerinde binayı yeniledi Haberi

Keten İnşaat 100ün üzerinde binayı yeniledi

Deprem Haftası’nda kentsel dönüşüm ve sağlam binalarda oturmanın önemine işaret eden Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, “25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye’de depreme dayanıksız binaları semt ve çevrenin dokusuna uygun olarak yeniliyoruz” dedi.


Türkiye’de kentsel dönüşümü 25 yıl önce başlatan şirketlerden Keten İnşaat Ltd. Şti.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Deprem Haftası’nda depreme dayanıksız binaların tehlikelerine dikkat çekti.


Türkiye’de kentsel dönüşümün geç başladığını söyleyen Selahattin Keten, “Oysa kentsel dönüşüme 1999 yılındaki Marmara Depremi’nden hemen sonra başlanmalıydı, hemen yasa çıkmalıydı. Yasanın çıkışı gecikti, bu durum da Türkiye’ye zarar verdi. İstanbul’da binlerce eski yapı stoku var. Bu yapıların bir an önce yenilenmesi lazım. Kentsel dönüşüm konusunda radikal kararlar alınarak hızlı hareket etmek gerekiyor” görüşünü kaydetti.


Öte yandan insanların deprem konusunda...