28 / 03 / 2024

Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten

Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten

Konutta hareketliliğin Haziran’daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yarısında canlanacağını öngören Keten, bu yıl yüzde 4,5’in üzerinde bir büyüme beklentisi

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Ova Kule projesine Keçiören halkından yoğun ilgi!

Ova Kule projesi Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde hayata geçiriliyor. İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek fiziki çevrenin çocuğun gelişimi üzerinde büyük önemi olduğunu söyledi. 

Keçiören Ova Kule fiyatları!

Keçiören Ova Kule fiyatları 800 bin TL'den başlıyor. 4 Kasım'da satışa sunulacak olan Ova Kule projesi İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi imzası taşıyor...

Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten Haberi

Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten

Konut sektöründe alıcı Haziran ayındaki genel seçimler sonrasını bekliyor. Sektörün önde gelen firmalarından Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, bu yıl konut sektöründeki hareketliliğin Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler sonrasında yaşanacağının altını çizerek, “Sektörde seçime kadar bekle gör politikası uygulanacaktır” dedi. 


Bu yıl ekonomide yüzde 3,5 civarında bir büyüme öngörüldüğünü inşaat sektöründe ise yüzde 4,5 üzerinde bir büyüme beklentisi olduğunu dile getiren Selahattin Keten, inşaatın Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu vurguladı.  İnşaat sektöründeki durgunluğun sektöre bağlı kapı pencere, PVC, inşaat malzemeleri, mobilya, izolasyan gibi birçok alt sektörleri de etkilediğini kaydeden Keten, “İnşaat sektörü birçok sektörü de desteklemektedir. Seçim sürecinde sektörde bir yavaşlama olacaktır ancak bu yavaşlama seçim sonrası yerini canlanmaya bırakacaktır. Haziran ayından sonra sektörün...