19 / 04 / 2024

keten inşaat mimar ilanı

keten inşaat mimar ilanı

Keten İnşaat, üniversitelerin ‘Mimarlık’ bölümlerinden mezun, en az beş yıl deneyimli mimar arıyor…

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatı başladı!

Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde tahsis edilen arsada yeni bir aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmalarına başladı...

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Mimar Bakan, inşaat sektöründe heyecan yarattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mimar Fatma Güldemet Sarı'ya emanet edilmesi inşaat sektöründe heyecan yarattı. Sektör temsilcileri, "Sayın Bakanımızdan yatırımlara ivme kazandıracak hamleler bekliyoruz." dedi

Kayseri Mimar Sinan OSB'de 109 işletme inşaat aşamasında!

Kayseri'deki 3 OSB'den biri olan Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. 163 firmanın faaliyet halinde olduğu OSB'de 109 işletme inşaat, 66 firma ise hafriyat aşamasında.

Keten İnşaat kentsel dönüşümde aktif rol alıyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat, 15 şantiyesiyle kentsel dönüşüme yöneliyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Keten İnşaat, tüm şirketlerini tek çatı altına topladı!

1977'de Nişantaşı'nda Ali Ketenin kurduğu ve Ferhat Keten'in yönetiminde olan Keten İnşaat, tüm şirketlerini "Keten Grup" çatısı altında birleştirdi.

Ardıl Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Yoğun çabalar sonunda 50 yıllık hayali gerçeğe dönüştüren, Ardıl Barajı’nın mimarı Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ardıl Barajı inşaatını ziyaret edip incelemelerde bulundu..

keten inşaat mimar ilanı Haberi

keten inşaat mimar ilanı

Keten İnşaat’ın aradığı nitelikler adayların 5 yıl deneyimli olması ve üniversitelerin ‘Mimarlık’ bölümlerinden mezun olması. Tasarım, mimari çözümler konusunda tecrübeli, detay çözümlerine hakim, uygulama projeleri çizim deneyimi olan, raporlama yeteneğine sahip, autocad, 3ds max, photoshop ve diğer MS Office uygulamalarını ileri seviyede kullanabilen, iyi derecede İngilizce bilen, sorumluluğundaki işlerin zamanında ve kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlayacak, analitik düşünme kabiliyeti olan, sorumluluk sahibi ve disiplinli, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, bay ya da bayan adaylar ‘0533 594 33 12’ numaralı telefonu...