24 / 04 / 2024

keten inşata tema ormanı

keten inşata tema ormanı

2014 yılının Keten İnşaat ve sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten; inşaat sektörünün güçlü ve zayıf, fırsat ve tehditlerini anlatıyor…

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Mustafa Keten kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Keten kimdir? Mustafa Keten daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Keten'in biyografisi...

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Ünlü markalardan Bodrum çıkarması!

Bodrum'a yapılan yatırımlar katlanıyor. Ünlü restoran markaları, Bodrum'da yatırım yapmak için atağa geçti. İstanbul'dan da birçok ünlü marka Bodrum'a gidiyor.

Türkiye gayrimenkul pazarında Çin atağı!

Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılarda Çinliler öne çıkmaya başladı. Pandemi döneminde dahi 500 konut aldılar. Yatırım danışmanı Hakan Bucak, “Oluk oluk geliyorlar, 5 yıl sonra da burada üretime başlayacaklar” dedi.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

İzmir’de tarım sektörü ihtisas OSB’lerle atağa kalkacak!

Türkiye’de tarım, sanayi ve ihracat dendiğinde ilk akla gelen şehirlerden olan İzmir de bir çok kuruluş yatırım için atağa geçiyor....

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

Linet'in dillere destan evi Bay Yanlış dizisinin seti olacak!

Başarılı şarkıcı Linet'in Ataşehir'deki lüks havuzlu dairesi Özge Gürel ile Can Yaman'ın yeni dizisine ev sahipliği yapacak...

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

Kibariye hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttı!

Ünlü şarkıcı Kibariye eşinin borçları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Kibariye’nin, hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttığı öne sürüldü.

keten inşata tema ormanı Haberi

keten inşata tema ormanı

İnşaat sektörünün dev isimleri Türkiye ekonomisine can vermeye devam ediyor, bu markalardan bir tanesi olan Keten İnşaat da projelerine hız kesmeden devam ediyor. 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini ancak 2015 yılının daha durgun olacağını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten; “Türkiye konut pazarını mercek altına alan araştırmalar ve uzmanları özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerektiğini ortaya koyuyor. Hatta dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman& Wakefield, gündemi bir süredir meşgul eden Türkiye konut pazarında fiyat balonu iddialarına, hazırladığı araştırma ile şöyle yanıt veriyor: “Türkiye konut sektörü: Fiyat Balonu” araştırmasına göre; fiyat/kira ve fiyat/gelir oranlarına bakıldığında Türkiye’de balon göstergesi olabilecek keskin bir...