25 / 04 / 2024

kevenli toki ev

kevenli toki ev

TOKİ bu hafta 3 kampanya başlatıyor. kampanyalar Konya, Van ve Giresun'da.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 25.'si gerçekleştirildi!

“Mahallem İstanbul” projesinin koordinatörü Prof. Dr. Murat Şeker, projeyle İstanbul mahalleleri düzeyinde kentsel ve kamusal alanlarla ilgili büyük bir veri tabanı meydana getirdiklerini ve bunu anlaşılır, uygulanabilir coğrafi tabanlı bir sistemle derlediklerini belirtti.  

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 24’üncüsü gerçekleştirildi!

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alidost Ertuğrul, İstanbul’un her dönem dinamik bir tamirat ve restorasyon eylemine sahne olduğunu söyleyerek entin yenilenme süreçlerini değerlendirdi. 

TOKİ Ev ve Şehir Semineri'nin 18'ncisi düzenlendi!

TOKİ tarafından 18’incisi düzenlenen Ev ve Şehir Seminerlerinin bu ay ki konuğu Mimar Sinan Yazmaları üzerine bir çok araştırma yürütmüş Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suphi Saatçi oldu.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları!

Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları 64 bin 463 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya varan ödemeler sağlanıyor.

TOKİ'nin 2023 hedefinde 5.5 milyon kişiyi ev sahibi yapmak var!

Ergün Turan, 2023 hedefleri kapsamında amaçlarının 5.5 milyon insanın ev sahibi yapmak olduğunu vurguladı. Ayrıca emeklilere özel konut projeleri de geliştirdiklerini belirtti.

5 bin 300 kişi TOKİ'den ev sahibi olmayı bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Maltepe Şubesi Başkanı Azmi Şahin, Türkiye'de 12 milyon emeklinin yarısının evi olmadığını söyledi. Şahin, ''Maltepe Şubesi olarak 5 bin 300 kişiyi TOKİ'den ev sahibi olmayı bekliyor" dedi.

kevenli toki ev Haberi

kevenli toki ev

1) Konya: Halkapınar'da 1 adet konut. 3 oda 1 salon 112 metrekare. Fiyatı 47 bin 175 YTL. Başvurular Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

2) Van: Kevenli'de 320 konut. 81 ve 82 metrekare alanlı. Fiyatlar 51 bin 603 ile 63 bin 38 YTL arasında. Başvurular 9 ile 19 Ekim tarihleri arasında Van Valiliği'ne yapılabilecek.

3) Giresun: 33 konut. 120 metrekare alanlı. Fiyatlar 78 bin 361 YTL ile 94 bin 475 YTL arasında. Başvurular 31 Aralık'a kadar Ziraat Bankası...