28 / 03 / 2024

Khane Istanbul Emlak iletişim

Khane Istanbul Emlak iletişim

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navid Porkarı Khiabanı tarafından kuruldu.

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Uzmanlar peş peşe açıkladı! İstanbul’daki o ilçelerde kira fiyatları düşecek! İşte İstanbul emlak piyasasının hali!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz haftalarda meydana gelen depreminin ardından İstanbullu vatandaşlar da deprem korkusu çekmeye başladı. Bu korku emlak piyasasında da hareketlenmelere neden olacak. İşte detaylar!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed A.N. Al Jumaılı, Saleh Al-Rıfaı ve Yaareb Jabbar Y Yousuf ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

Burası İstanbul Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burası İstanbul Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatemeh Jafarzadeh ve Nazı Yadollahı ortaklığında kuruldu.

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli  ile Nadya Keraouı ve Sultan Belal tarafından kuruldu.

Khane Istanbul Emlak iletişim Haberi

Khane Istanbul Emlak iletişim

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navid Porkarı Khiabanı tarafından kuruldu.


Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. EĞİTİM HİZMETLERİ a. Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda...