24 / 04 / 2024

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Ali Khatıb tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Sarnıç Sokak'ta kuruldu.

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Şafak Bülbül tarafından kuruldu.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

İltaş Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İltaş Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Taşdelen tarafından kuruldu.

Orabi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orabi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saadı Orabı tarafından kuruldu.

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Luva İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luva İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Emir Kaya ve Büşra Ekici ortaklığında kuruldu.

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Ali Khatıb tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Sarnıç Sokak'ta kuruldu.


Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yürürlükteki ithalat-ihracat rejimleri ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmek kaydıyla her nev'i malın ithali, ihracı, dahili ticareti ve bu mallarla ilgili mümessillik, bayilik, acentelik, pazarlamacılık işleri yapmak; 2. Her türlü kumaş ve kumaştan mamul konfeksiyon ürünleri ile kadın, erkek giyim eşyaları ve aksesuarlarının  alımı, satımı ile tekstil ürünlerinin imalinde kullanılan yardımcı malzemelerin, kimyevi maddelerin, konfeksiyon ile ilgili makinelerin alet araç ve gereçlerin, bunların yedek parçalarının alımı, satımı; 3. Şirket konusu ile ilgili her türlü kimyevi maddelerin, hijyenik ürünlerinin, kozmetik ürünlerinin, temizlik ürünlerinin boyaların bunların yan sanayi...