18 / 04 / 2024

kia ceed sportwagon

kia ceed sportwagon

Kia'nın en sevilen otomobilleri arasında yer alan Kia Ceed Sportswagon fiyatları güncellendi! Peki, Kia Ceed Sportswagon fiyatları ne kadar? Kia Ceed Sportwagon 100 kilometrede ne kaday yakar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kia Ceed HB'de fiyatlar düştü!

Volkswagen Golf ile aynı segmentte yer alan Kia Ceed HB, ciddi rakipleri olmasına rağmen iddialı fiyat seçenekleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...

Kia, Ceed’in farklı versiyonları olan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim yaptı. Gelen indirim Kia müşterilerini sevindirirken, indirimlerin ne zamana kadar geçerli olacağı merak konusu oldu.

Kia'dan ekim ayına özel 100 bin TL indirim! Kia Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage almak isteyenlere büyük fırsat!

Kia’dan yüzleri güldüren haberler gelmeye devam ediyor. Kia Ekim ayına özel hazırladığı kampanyada bazı modellerinde 100 bin liraya kadar indirim kampanyası başlattı. Peki Kia'nın hangi modelleri indirime girdi? İşte Kia'nın indirimli modelleri...

Kia’dan Ceed hayranlarına müjde! Ceed modellerine bu ay zam yok!

Kia, merakla beklenen eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine zam yapılmadığı ve Ağustos 2023 fiyat listesiyle satışa devam edileceği öğrenildi.

Kia Ceed HB modeline tamı tamına 139 bin 878 TL zam geldi! İşte tüm Ceed modellerinin fiyatı...

Kia; Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin fiyat listesini revize ettiğini ve bu modellere ağustos ayı kapsamında zam yaptığını duyurdu. Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan Kia’nın tüm Ceed modellerinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Picanto’ya tamı tamına 76 bin 913 TL zam geldi! Picanto’nun ağustos ayı fiyatı belli oldu!

Ağustos ayına girer girmez Kia’dan da zam haberi geldi. Kia, Picanto modeline tam 76 bin 913 TL zam yaptığını açıkladı.

Kia’dan Sportage alacaklara kötü sürpriz! Tam 183 bin TL zam geldi!

Kia’dan Sportage modeline sahip olmak isteyenlere resmen kara haber geldi. Kia, temmuz ayında Sportage’e tamı tamına 183 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Kia Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin yeni fiyatları açıklandı! Kia Niro almak isteyenler hemen baksın!

Kia, Niro EV ve hibrit modeli olan Yeni Niro Hibrit modellerinin temmuz ayı fiyatlarını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında Kia’nın çoğu modeline zam gelirken, Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

2023 model Kia Sportage'de Temmuz ayı sürprizi; Güncel liste oldukça farklı

C-SUV segmentinin en sevilen otomobillerinden biri olan Kia Sportage, fiyatlarıyla ise alıcıları şaşkına çevirdi. İşte Kia Sportage Temmuz 2023 güncel fiyat listesi…

Kia Ceed modellerinin yeni fiyatı açıklandı! Ceed modellerine ne kadar zam geldi?

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin temmuz ayı fiyatı belli oldu! Kia, yaptığı açıklamayla Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Picanto’ya üst üste iki zam birden geldi! Zamlar sonra Picanto’nun fiyatı resmen rekor kırdı!

Kia Picanto’ya bu ay peş peşe iki zam geldi. Önce 64 bin TL ve daha sonra ise 13 bin 87 TL zam gelen Picanto’nun yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti. Peki, gelen zamların ardından Picanto’nun yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

kia ceed sportwagon Haberi

kia ceed sportwagon

Kia'nın en sevilen otomobilleri arasında yer alan Kia Ceed Sportswagon fiyatlarında sıcak gelişme! Ağustos ayına özel fiyatları resmen belirlendi.

Kia Ceed Sportswagon, yepyeni tasarımı ve geniş Sportswagon seçeneğiyle sınıfında önder olan diğer otomobiller arasında en çok tercih edilen olmanın başarısını elde etti. Kia Ceed Sportswagon’un 1694 litreye kadar ulaşan bagaj hacmi birçok kişinin ilgisini üzerine çekti.

Kia Ceed Sportswagon'un iç tasarımı tamamen konforu öne çıkarmak için alarak tasarlandı, böylece sürücülerin bir numarası olmayı başardı. Konforlu koltuklarla ve en son ileri teknoloji ile çevrelenen Ceed Sportswagon; ısıtmalı direksiyon simidiyle, ısıtmalı ön koltuklarıyla, ekektrikli park frenineyle, kablosuz şarj sistemine ve anahtarsız giriş-çalıştırma sistemiyle öne çıktı.

Peki, Kia Ceed...