25 / 04 / 2024

kia cerato ne kadar

kia cerato ne kadar

Kia, otomobil tutkunlarının karşısına sonbaharda müthiş bir kredi kampanyası ile çıkıyor. Kampanya Stonic, Rio, Cerato ve Ceed ailesi için geçerli olacak. Peki şartlar ne? İşte cevabı!

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyatlarını peş peşe  açıkladı. İşte kampanyalı Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları...

Egea'dan bile ucuz Kia Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz kampanyası!

Otomotiv devi Kia'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Stonic fiyatları ne kadar? İşte Egea'nın bazı modellerinden bile ucuz olan Stonic fiyat listesi...

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları ne kadar?

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...

Kia, Ceed’in farklı versiyonları olan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim yaptı. Gelen indirim Kia müşterilerini sevindirirken, indirimlerin ne zamana kadar geçerli olacağı merak konusu oldu.

Kia Cerato’ya bu ay da zam gelmedi! En uygun Cerato’nun fiyatı görenleri hayrete düşürdü!

Ekim 2023 fiyat listelerini tek tek paylaşan Kia, Cerato’ya zam yapmadığını açıkladı. Kia’dan gelen bu sevindirici haberin ardından Cerato’nun fiyatı ve teknik özellikleri merak konusu oldu.

Kia'dan ekim ayına özel 100 bin TL indirim! Kia Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage almak isteyenlere büyük fırsat!

Kia’dan yüzleri güldüren haberler gelmeye devam ediyor. Kia Ekim ayına özel hazırladığı kampanyada bazı modellerinde 100 bin liraya kadar indirim kampanyası başlattı. Peki Kia'nın hangi modelleri indirime girdi? İşte Kia'nın indirimli modelleri...

Kia’dan Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylülde zam gelmedi! Zam veya indirim gelecek mi? Ne zaman gelecek?

Kia, Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylül ayında zam yapmadı. Peki, bu modellere ilerleyen günlerde ne zaman gelecek mi? İşte detaylar...

Kia'dan Cerato için eylül müjdesi! Cerato’ya zam yok!

Kia’nın Türkiye’de en çok satan modellerinden Cerato’ya bu ay zam gelmeyeceği öğrenildi. Kia, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Cerato’nun fiyat listesinde herhangi bir güncellemeye yapılmayacağı ve ağustos ayı fiyatlarıyla satışa devam edileceği belirtildi.

Kia EV6’nın yeni fiyatı açıklandı! En ucuz EV6 ne kadar oldu?

Elektrikli crossover sınıfındaki Kia EV6’nın yeni fiyatı belli oldu. Kia, yaptığı açıklamada EV6’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştığını duyurdu.

Kia Cerato’nun Ağustos 2023 fiyatı açıklandı! En ucuz Cerato ne kadar oldu?

Kia, Cerato’nun 2023 yılı Ağustos ayı fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı. Kia Cerato’ya sahip olmak isteyenler aracın yeni fiyatını araştırmaya başladı.

Kia Stonic sahibi olmak isteyenlere zam şoku! En ucuz Stonic ne kadar oldu?

Kia, yaptığı açıklamayla Stonic modeline ağustos ayına özel zam yaptığını duyurdu. Kia, Stonic’e yeni bir zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

kia cerato ne kadar Haberi

kia cerato ne kadar

Kia, 200 bin liraya 12 ay 1.49 faiz fırsatı ile herkesi bir Kia sahibi yapmaya kararlı görünüyor. Peki şartlar neler?

1 Eylül’de başlayan kampanya 30 Eylül 2022’de sona eriyor ve belirli sıfır araçlar için geçerli. Ayrıca kampanyalı krediler için Kia Kasko poliçesi şart koşuluyor. Kampanya kapsamında nihai fatura değeri 400 bin lira ve altında olan araçlar için yüzde 70, nihai fatura bedeli 400 bin liranın üzerinde olup 800 bin liranın altında olan araçlar için yüzde 50, 800 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira arası araçlar için yüzde 30, 1 milyon 200 bin lira ile 2 milyon lira arası araçlar için yüzde 20 ve 2 milyon liranın üzerinde olan araçlar için yüzde sıfır olarak kredilendirilme yapılabiliyor. Kredi oranının belirlenmesinde aracın...