20 / 04 / 2024

Kia XCeed

Kia XCeed

Stonic ve Sportage'ın hemen ortasına yer alan XCeed, 2023 yılı için ufak bir yenileme operasyonundan geçti. Tasarım konusunda önemli değişiklikler geçiren model, aileye GT-Line donanım seçeneğini de ekleyerek sportif yapısını güçlendirdi.

Kia XCeed fiyatlarında Haziran fırsatları! En ucuz Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia XCeed'in Haziran'a özel fiyatları resmen belli oldu! Yeni zamlardan önce XCeed Haziran fırsatlarını kaçırmayın! Peki, Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...

Kia, Ceed’in farklı versiyonları olan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim yaptı. Gelen indirim Kia müşterilerini sevindirirken, indirimlerin ne zamana kadar geçerli olacağı merak konusu oldu.

Kia’dan Ceed hayranlarına müjde! Ceed modellerine bu ay zam yok!

Kia, merakla beklenen eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine zam yapılmadığı ve Ağustos 2023 fiyat listesiyle satışa devam edileceği öğrenildi.

Kia Ceed HB modeline tamı tamına 139 bin 878 TL zam geldi! İşte tüm Ceed modellerinin fiyatı...

Kia; Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin fiyat listesini revize ettiğini ve bu modellere ağustos ayı kapsamında zam yaptığını duyurdu. Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan Kia’nın tüm Ceed modellerinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Kia Picanto’ya tamı tamına 76 bin 913 TL zam geldi! Picanto’nun ağustos ayı fiyatı belli oldu!

Ağustos ayına girer girmez Kia’dan da zam haberi geldi. Kia, Picanto modeline tam 76 bin 913 TL zam yaptığını açıkladı.

Kia’dan Sportage alacaklara kötü sürpriz! Tam 183 bin TL zam geldi!

Kia’dan Sportage modeline sahip olmak isteyenlere resmen kara haber geldi. Kia, temmuz ayında Sportage’e tamı tamına 183 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Kia Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin yeni fiyatları açıklandı! Kia Niro almak isteyenler hemen baksın!

Kia, Niro EV ve hibrit modeli olan Yeni Niro Hibrit modellerinin temmuz ayı fiyatlarını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında Kia’nın çoğu modeline zam gelirken, Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

2023 model Kia Sportage'de Temmuz ayı sürprizi; Güncel liste oldukça farklı

C-SUV segmentinin en sevilen otomobillerinden biri olan Kia Sportage, fiyatlarıyla ise alıcıları şaşkına çevirdi. İşte Kia Sportage Temmuz 2023 güncel fiyat listesi…

Kia Ceed modellerinin yeni fiyatı açıklandı! Ceed modellerine ne kadar zam geldi?

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin temmuz ayı fiyatı belli oldu! Kia, yaptığı açıklamayla Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Picanto’ya üst üste iki zam birden geldi! Zamlar sonra Picanto’nun fiyatı resmen rekor kırdı!

Kia Picanto’ya bu ay peş peşe iki zam geldi. Önce 64 bin TL ve daha sonra ise 13 bin 87 TL zam gelen Picanto’nun yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti. Peki, gelen zamların ardından Picanto’nun yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kia Sorento’ya dudak uçuklatan iki zam birden! Önce 95 bin TL, şimdi de 50 bin TL!

Kia, temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı açıklama ile Sorento modeline tam 95 bin TL zam yaptığını duyurmuştu. Kia tarafından yapılan yeni açıklamada Sorento’ya 50 bin TL’lik bir zam daha yapıldığı açıklandı.

Kia XCeed Haberi

Kia XCeed

Standart Ceed'den tam tamına 44 milimetre daha yükseğe konumlanan model, 16 inç ve 18 inç arasında değişen jant seçenekleri ile satışa sunuldu. 2.605 milimetrelik aks aralığı ile de konforlu bir seyahat alanı sunuyor XCeed.

Geçtiğimiz yıl Ceed üzerinde gördüğümüz bütün tasarım değişiklikleri doğrudan crossover modeline taşınmış. XCeed artık markanın yeni logosu ile geliyor ve GT-Line donanım paketinde yeni stop tasarımı ile podyuma çıkıyor. Fakat arka kısımdaki bu şahane görüntü, sahte egzoz çıkışları ile biraz baltalanıyor.

Motor seçenekleri ise biraz tanıdık. İlk adımda 1.0 litrelik üç silindirli motorun 118 beygir güç ve 172 Nm tork üreten modeli karşımıza çıkıyor. Bir üst seviyede 1.5 litrelik 158 beygir güç ve 253 Nm tork yaratan motor bulunuyor. Tamamen benzinli motor ailesinin zirvesinde ise Ceed GT'den...