28 / 03 / 2024

Kiddie Home mağazaları

Kiddie Home mağazaları

Kiddie Home’dan sömestr hediyeleri seçenekleri...İngiltere’de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Fakir Piccadilly serisi English Home mağazalarında!

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

İrfan Home Mağazalar Zinciri 8. Şubesini Mimaroba’da açtı!

48 yıllık deneyimi sayesinde en iyi ve en yeni teknolojiyi mağazalarına taşırken, hesaplı ve kaliteli alışveriş imkanı sunan İrfan Home Mağazalar Zinciri 8. Şubesini Mimaroba’da açtı...

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Kiddie Home mağazaları Haberi

Kiddie Home mağazaları

İngiltere’de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir ağaç politikasıyla üretim yapan marka,  Avrupa kalite ve güvenlik standartlarına uygunluğu ile de Türkiye’de kısa sürede ailelerin tereddütsüz tercih ettiği markalar arasında yerini aldı. Cıvıl cıvıl renkleri ile çocukların dünyasını renklendiren Le Toy Vanlar yaratıcılık ve hayal gücünü desteklerken, el ve göz koordinasyonunu da geliştirerek miniklerin eğlenceli ve kaliteli oyun zamanları geçirmelerini sağlıyor. Le Toy Van’da 3+ yaş ve üzeri çocuklar için ahşap bir çok oyuncak bulunuyor. 


Binlerce farklı çeşidiyle Avrupa’nın en inovatif ahşap oyuncak markaları arasında yer alan Goki sürdürülebilir ağaç politikası ile üretiliyor. Yeni nesil oyuncaklarla beraber nostaljik oyuncakları da canlı renklerle tasarlayan Goki...