26 / 04 / 2024

Kiddie Home’dan sömestr hediyeleri!

Kiddie Home’dan sömestr hediyeleri!

Kiddie Home’dan sömestr hediyeleri seçenekleri...İngiltere’de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.



İngiltere’de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir ağaç politikasıyla üretim yapan marka,  Avrupa kalite ve güvenlik standartlarına uygunluğu ile de Türkiye’de kısa sürede ailelerin tereddütsüz tercih ettiği markalar arasında yerini aldı. Cıvıl cıvıl renkleri ile çocukların dünyasını renklendiren Le Toy Vanlar yaratıcılık ve hayal gücünü desteklerken, el ve göz koordinasyonunu da geliştirerek miniklerin eğlenceli ve kaliteli oyun zamanları geçirmelerini sağlıyor. Le Toy Van’da 3+ yaş ve üzeri çocuklar için ahşap bir çok oyuncak bulunuyor. 


Binlerce farklı çeşidiyle Avrupa’nın en inovatif ahşap oyuncak markaları arasında yer alan Goki sürdürülebilir ağaç politikası ile üretiliyor. Yeni nesil oyuncaklarla beraber nostaljik oyuncakları da canlı renklerle tasarlayan Goki oyuncakları, çocukların özellikle motor, duyusal ve dokunsal becerilerinin gelişiminde büyük rol oynuyor. Dünyaca kabul gören tüm sağlık testlerinden başarı ile geçerek ebeveynlerin beğenisini toplayan Goki oyuncakları canlı renkleri ve fonksiyonel özellikleriyle de çocukların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Tüm aile fertlerinin de katılımı ile oynanabilen Goki oyuncaklar, çocukların eğlenceli ve kaliteli oyun zamanları geçirmelerini sağlıyor.

Altındaki butona basıldığında eğilip değişik şekiller alan bıraktığınızda eski haline dönen bu hayvanlar 3 yaş üstü çocukları çok eğlendiriyor.

6 farklı çeşidi olan Goki’ nin tahta oyuncakları ile çocuklar tek başlarına ya da arkadaşları ve aileleriyle uzun saatler boyunca keyifle vakit geçirebiliyor.


Artivity (Art&Activity) kavramının yaratıcısı Mon Petit Art, tasarım oyuncaklarıyla çocukların hayal dünyalarında yeni ufuklar açıyor. Ayrıca %100 geri dönüşümlü malzemeden üretilen tasarım oyuncaklar ve kırtasiye ürünleri Avrupa kalite ve güvenlik standartlarına uygunluğu ile de anne babalar çocuklarıyla gönül rahatlığıyla kaliteli vakit geçirmenin keyfini çıkarıyor. Bir birinden farklı 8 tasarım harikası Mon Petit Art kitap ayracı, kitap severleri bekliyor.


Sevimli Budkin bebeklerinden, ahşap tamir setlerine, mutfak takımlarından, korsan gemilerine çocuklarınızın hayallerini süsleyen pekçok oyuncağa  www.kiddiehome.com’dan ulaşabilirsiniz. 




Geri Dön