29 / 03 / 2024

Bosch katı meyve sıkacakları ile sömestr tatilinde çocuklar zinde!

Bosch katı meyve sıkacakları ile sömestr tatilinde çocuklar zinde!

Bosch Ev Aletleri, bütün dönem boyunca derslerine çalışıp yorulan, sömestr tatilinde bir sonraki dönem için hazırlık yapan çocuklarını düşünen annelere, indirimli özel fiyatlarla sunulan katı meyve sıkacaklarını öneriyor...



Her türlü sebze ve meyvenin suyunu son damlasına kadar sıkan Bosch katı meyve sıkacağında hazırlanmış bol vitaminli, taptaze meyve ve sebze suları, okul çağındaki çocuklara sömestr tatilini değerlendirirken ihtiyaç duyacakları zindelik ve direnci sağlıyor.


 


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, hem sağlıklı hem de lezzetli meyve ve sebze suları ile çocuklarını ödüllendirmek isteyen annelere, MES3000 ve MES20A0 model katı meyve sıkacaklarını öneriyor. Sömestr tatiline özel kampanya kapsamında MES3000’in peşin fiyatı 339 TL yerine 255 TL’ye, MES 20A0’nınki ise 275 TL yerine 210 TL’ye iniyor. En doğal yollarla tüm vitaminleri almaya olanak sağlayan Bosch katı meyve sıkacakları sayesinde zahmetsizce sıkılmış bir bardak taze meyve veya sebze suyu miniklere lezzetli seçenekler sunarken, annelerin de içini rahatlatıyor. Okul çağındaki çocuklar için her öğünde tazelik ve bol vitamin sunarak, günlerine zindelik katıyor.


 


Bosch katı meyve sıkacakları ile her öğünde tazelik ve bol vitamin


700 Watt gücü ile yüksek performans sağlayan güçlü motora sahip MES20A0, geniş ağzı ile sebze ve meyvelerin tek hamlede hazneden içeri alınmasını ve kolayca suyunun sıkılmasını sağlıyor. Mavi – gümüş rengi ile göze çarpan Bosch MES3000, paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci, farklı meyve, sebze türlerini son damlasına kadar sıkabilmesi, 700 Watt gücündeki motoru ve iki kademeli hız ayarı ile sert veya yumuşak tüm meyve, sebzelerden mümkün olan en fazla suyun elde edilmesini olanak tanıyor. Her iki modelin de tüm parçaları birbirinden ayrılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kaymayı engelleyen lastik ayakları sarsıntısız çalışma özelliği sağlarken, otomatik posa atma işlemi meyve suyunu rafine hale getiriyor ve meyve suyu sürahisinde bulunan köpük ayrıştırıcı parça da köpüklü meyve suyu içmeyenler için ideal alternatifi yaratıyor.



Çocuklar da güvenle kullanabiliyor


Pratikliğiyle sağlıklı ve lezzetli meyve ve sebze suları hazırlamak isteyen annelerin vazgeçilmezlerinden olan Bosch katı meyve sıkacakları, büyüklerin olduğu kadar çocukların da kullanımına uygun. Sömestr tatilinde arkadaşlarıyla bir araya gelen çocuklar, ürünü, büyüklerinin yardımına ihtiyaç duymadan rahatlıkla kullanabiliyor. Bosch katı meyve sıkacaklarının dayanıklı alüminyum kıskaçları açıldığı anda meyve presi duruyor. Böylece meyve, sebze sıkmak isteyen çocuklar için de kaza riski ortadan kalkıyor, maksimum güvenlik sağlanıyor. Ayrıca Bosch’un geliştirdiği aktif motor yönetimi sayesinde cihaz, bulaşık makinesinde yıkanan tüm parçaları monte edilmeden çalışmıyor ve yaralanma veya sıçrama riski olmadan güvenli kullanım sunuyor.



Geri Dön